Mennyit kéne fogynom szerintetek hasból? (21N/képpel)
Illetve milyen diétát javasoltok. Utóbbi időszakban sokat ettem szakítás után és az emésztésem se a legjobb sajnos... 😔
Hé csajszi! Gyönyörű vagy:) Aki meg igazán szeretni fog, nem fogja érdekelni az a + pár kg.:)
L
Én nagyon zöldség mániás vagyok, így elsősorban azt vezettem be nagyobb mennyiségben, mert egyébként is szeretem. Utána a zabot, illetve zabkorpát. Ezt vagy zabkásaként eszem, vagy zabkekszet sütök. Ezután jött a chia mag, illetve pár olajos mag, azok közül is vannak magas rosttartalmúak. Most a hüvelyeseket akarom bevezetni, de csak lassan, mert borzalmasan szenvedek tőlük, korábban ilyen nem volt, annyit ehettem belőlük, amennyit akartam, csak aztán sokáig nem ettem. Ezt úgy fogom csinálni, hogy napi egy evőkanalat teszek a salátámba. Nem sok, de a baciknak segít :) Egyébként csak ideiglenesen okoz diszkomfortot, hosszútávon nagyon hasznos. Ezek mellett amúgy nagyon fontos a folyadék fogyasztás, mert anélkül szintén okozhatnak szorulást. 2-3 liter közt szoktam vizet inni, azt kb elégnek érzem, ha nem izzadok nagyon. Akkor nyilván több kell.
Az edzőterem szvsz elég uncsi, viszont ha nincs pénzed személyi edzőre, akkor minimum nagyon nézz utána az alap gyakorlatoknak videóval, nehogy tönkretedd az ízületeidet. De egyébként simán elkezdheted edző parkokban, az teljesen ingyenes, és a gyűrűvel szerintem mókásabb is. De vannak otthoni edzés tervek is, amiket tudsz csinálni. Kezdőként Chloe Ting több, mint tökéletes. Az oldalán napokra leosztva vannak videók, ha tetszik az ilyesmi. Illetve én rúdsportolok, de ilyenkor nyáron nem javaslom, hacsak nem találsz légkondis termet. Szintén szórakoztató szerintem, illetve meglepően jó társaság szokott kialakulni. Sok helyen vannak ingyenes napok kipróbálásra. De egy csoportos bármilyen edzés is jó kezdetnek. Csodát nem okoznak, de van, aki nagyon élvezi. A kocogás is ingyenes, bár egy jó cipő nem árt. Érdemes legalább egy olyan sportot választani, aminek van erősítő hatása, mivel a plusz izom minden szempontból nagyon hasznos.
Remélem tudtam még segíteni, és remélem sikerrel jársz. (17-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!