Tudnátok nekem ajánlani olyan edzés aplikációt telóra ami tényleg jó és nem kell járjak mellette edzőterembe? És formás lesz tőle a testem..nagyjából egészséges étrenddel. 19/L
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 19:16
1/5 anonim válasza:
Az összes ilyen jellegű alkalmazás egy kókler szar. Egy progresszív terven alapuló erősítő edzésprogram nélkül nem leszel a szó szoros értelmében formás, izmos. Az egészséges étrend pedig tök jó, hiszen az egészség fontos, de attól még nem leszel formás, mert az étrended egészséges (jelentsen ez bármit is).
2/5 anonim válasza:
Főleg, ha csak nagyjából egészséges.
3/5 anonim válasza:
Én amúgy az 30 days challange appokat (sixpack, butt, leg) használom, de ezekkel minimális eredményt lehet elérni, én csak mókának veszem. Meg mellette a Plank és pushup chaplange-et használom.
4/5 anonim válasza:
Nike Training appot kezdtem nemrég, egyelőre full jó. Egyébként egy jó cipő, és futás a tömb körül, pályán, erdőben… az nem terem és hidd el isteni :) Az elején tempós séta is megteszi, napi 30-40 perc
5/5 anonim válasza:
Szerintem fussál, ússzál és rendszeresen egyél, este keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!