Megehetek napi 4-500 kalóriányi cukros édességet, ha lemozgom?
Köszi ♥️
Amúgy komoly a kérdés, még ha komolytalanul is hangzik.
Az edzéssel és a futással nincs gondom, ezeket szeretem, de az édesség igényem brutál magas.
1es vagyok
Azért mondom, hogy felőlem, mert technikailag ha tényleg lemozgod, akkor fogyni fogsz, amíg deficitben vagy.
Ettől függetlenül én nem csinálnám, sok okból:
1: gyors széthidrátok hullámvasútra rakják a cukromat, kiszámíthatatlanná, lobbanékonnyá válok tőlük, és utána hamar meg is éhezem.
2. A csokoládé függőséget okoz. Ha rászoktatod magad, minden nap igényelni fogja a szervezeted. Akkor is, amikor nincs kedved/időd/lehetőséged edzeni. A sport nehezebben/ritkábban okoz függőséget.
3. Dolgozom, egyetemre járok, két gyereket nevelek: nincs fixen napi másfél órám futni/edzeni, csak azért, hogy két percre boldog legyek, hogy betoltam két twixet (az kb 400 kcal). Egyszerűen nem tudom megígérni magamnak, hogy nem marad ki egy nap se.
Szóval én inkább kizártam a szarokat, és kerestem egészséges, kalóriaszegény megoldásokat, azokból ismértéket tartok. Nekem ez jött be, ez illeszkedik a céljaimhoz és az életvitelemhez.
Minden sportos app, óra stb túlbecsüli az elégetett kalóriát. Szóval mindig vonj ki belole
Amugy azon kivuk hogy total egeszsegtelen, nem hizol el ennyitol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!