Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megehetek napi 4-500 kalóriány...

Megehetek napi 4-500 kalóriányi cukros édességet, ha lemozgom?

Figyelt kérdés
Ha edzek naponta egy órát, és futok fél órát, tolhatom a bűnös élvezeteket?
2022. júl. 26. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem.
2022. júl. 26. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi ♥️

Amúgy komoly a kérdés, még ha komolytalanul is hangzik.

Az edzéssel és a futással nincs gondom, ezeket szeretem, de az édesség igényem brutál magas.

2022. júl. 26. 14:38
 3/6 anonim válasza:
100%
Nem csak kalóriák miatt egészségtelenek, ha erre voltál kíváncsi. És igen, 4-500-at nem lehetetlen minden nap lemozogni.
2022. júl. 26. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok

Azért mondom, hogy felőlem, mert technikailag ha tényleg lemozgod, akkor fogyni fogsz, amíg deficitben vagy.

Ettől függetlenül én nem csinálnám, sok okból:

1: gyors széthidrátok hullámvasútra rakják a cukromat, kiszámíthatatlanná, lobbanékonnyá válok tőlük, és utána hamar meg is éhezem.

2. A csokoládé függőséget okoz. Ha rászoktatod magad, minden nap igényelni fogja a szervezeted. Akkor is, amikor nincs kedved/időd/lehetőséged edzeni. A sport nehezebben/ritkábban okoz függőséget.

3. Dolgozom, egyetemre járok, két gyereket nevelek: nincs fixen napi másfél órám futni/edzeni, csak azért, hogy két percre boldog legyek, hogy betoltam két twixet (az kb 400 kcal). Egyszerűen nem tudom megígérni magamnak, hogy nem marad ki egy nap se.

Szóval én inkább kizártam a szarokat, és kerestem egészséges, kalóriaszegény megoldásokat, azokból ismértéket tartok. Nekem ez jött be, ez illeszkedik a céljaimhoz és az életvitelemhez.

2022. júl. 26. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg az édességigényedet inkább gyümölcsökkel kielégíteni, és minél kevesebb feldolgozott cukros dolgot enni (annál kevésbé fogod kívánni), mert se az anyagcserédnek, se a fogaidnak nem jó.
2022. júl. 26. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden sportos app, óra stb túlbecsüli az elégetett kalóriát. Szóval mindig vonj ki belole

Amugy azon kivuk hogy total egeszsegtelen, nem hizol el ennyitol

2022. júl. 27. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!