Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel ízesítsem a teát: cukor...

Mivel ízesítsem a teát: cukor vagy méz?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőségem van, azt ne mondjátok, hogy ne rakjak bele semmit, mert úgy nem bírom meginni. Saját elgondolásom szerint a méz jobb választás, de azért megvárom, mit mondtok. Az is érdekel, hogy mennyit rakhatok 1 liter teához, hogy azért valami íze is legyen, de ne folyásolja be a fogyásom? Azért iszom teát, mert sima vízzel nem tudnék elegendő folyadékot bevinni.
2010. szept. 21. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kalória szempontjából szinte mindegy, de a mézben kicsivel kevesebb van. Viszont a mézben van egy csomó vitamin, ami jó hatással van a szervezetre. Szóval: MÉZ!

Mennyiséget nem tudom, mondjuk annyit, hogy már épp meg tudd inni, de ne legyen mézédes :-)

2010. szept. 21. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen méz:)
2010. szept. 21. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
MÉZ :) Valaki régebben írta,hogy a mézet nem úgy fogja fel a szervezet, mint a fehér cukrot, máshogy raktározza.
2010. szept. 21. 23:05
 4/12 anonim válasza:
100%
Méz. Nem tudom egy literhez mennyit, de én jó nagy bögréből iszom, és abba rakok 2 evőkanálnyit. Viszont én nem fogyózom, ezt is vedd figyelembe.
2010. szept. 22. 00:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Mézzel! :)

(Gondolj arra, hogy eredetileg mézzel, esetleg nádcukorral édesítették az ételeket az emberek; a répacukrot nem ismerték. Van benne mindenféle vitamin, ásványi anyag, könnyebben emészthető, stb.)

Én kb. két és fél deci teába szoktam három kávéskanállal tenni, így már pont édes. Kísérletezz bátran, mi az, ami már túl édes, mi nem. Szerintem három, max. négy evőkanál egy literbe már épp jó.

2010. szept. 22. 01:20
 6/12 anonim ***** válasza:
6%
Semmivel. A vizet sem ízesítjük.
2010. szept. 22. 06:51
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
uccsóval értek egyet--amgában és akkor tisztít is
2010. szept. 22. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:

A méznek mások az élettani hatásai, mint a finomított cukornak. Nem a cukorral van baj, hanem hogy finomított cukor.

Kipróbálhatod a nyírfacukrot is, az fogyisabb, mint a méz, de elég drága.

2010. szept. 22. 12:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Méz, vagy stevia
2010. szept. 24. 12:42
 10/12 anonim válasza:
A méz vitaminja 40-c alatt lebomlik, a cukor mű adalék. Én nem rakok bele semmit. Ha választani kell, méz.
2017. nov. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!