Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok enni?

Miért nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok enni, napi 800 kalóriáról vagyok,de ha tehetném egész nap nem ennék semmit, csak a szüleim nem hagynak békén, hogy egyek már. 170 cm/65 kg lány vagyok, 55 kg akarok lenni. Napi 1,5 órát sportok, elvileg sokkal többet kellene ennem, kb 1800 kalóriát a fogyáshoz, de egyszerűen nem megy.

2022. júl. 17. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Mentális betegséged van. Pszichológushoz kell menned vagy pszichiáterhez. A szüleiddel elég rossz lehet a viszonyod, az ételmegvonással akarod kontrollálni az életedet.
2022. júl. 17. 21:21
 2/4 anonim válasza:
64%
Csajszi, a súlyod tökéletes! Én is ennyi vagyok ez ugyan ekkora magassággal! Hova szeretnél fogyni? Nem vagy egyedül és bármikor fordulhatsz segítséghez ha úgy érzed ez nem normális! Az első választ adónak csak annyi hogy egyáltalán nem biztos hogy rossz a szüleivel a kapcsolata, nem tudjuk a részleteket így pontos dolgot senki nem fog tudni így mondani. Kérdezz rá esetleg a szüleidnél vagy a lényeg hogy egy felnőttől és utána tudtok tovább haladni.
2022. júl. 17. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

700 kcal az semmi, mentálisan beteg vagy, a gyomrod is összeszűkült, és már az éhségjelző hormonjaid sem működnek.

Orvos.

2022. júl. 19. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos jól számolsz? Mindent feljegyzel?
2022. júl. 19. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!