Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasra hizok Mit tegyek ellene ?

Hasra hizok Mit tegyek ellene ?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy hasra hizok ,és nagyon zsíros a hasam

Vékonyak a combjaim is minden

De a hasam nagyon zavar

Edzek rá vagy jobban figyeljek az enni valóra?

Nagyon undorom magamtol

Mintha lennék vagy 6 hónapos terhes

Valaki tud segíteni ? A hasambol szeretnék fogyni

2022. júl. 16. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Hány kiló vagy? Vagy legalább 50?
2022. júl. 16. 23:39
 2/11 anonim válasza:
6%
Hasazz
2022. júl. 17. 00:45
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Lefeküdni, talpakkal érintkezni a földdel. Jobb lábat lenyomni a földig 5x, abalt is ennyiszer. Utána ollózás mindkettővel- A feneket is leeht emelgetni fel és le, míg a lábak ugyanúgy érjék a földet közben.
2022. júl. 17. 03:16
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Az arányaidon nem tudsz változtatni, ha fogysz, akkor mindenhonnan fogsz. nincs helyi zsírégetés.
2022. júl. 17. 03:40
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Pár adat jól jönne. Magasság, kg, kor, szültél-e már.

Addig annyit lehet mondani általánosságban, hogy izmosíthatod a hasad, de attól a zsír nem fog eltűnt. Azt le kell fogyni, de akkor máshonnan is fogyni fogsz. Hogy milyen arányban, azt nem tudatjuk.

Végső esetben ott a hasplasztika.

2022. júl. 17. 06:10
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem a hasat kell izmosítani, hanem a combot, feneket, vádlit, hisz azok vékonyak. Közben figyelni kell a kalóriákra is. Így fogysz hasról, és vastagodnak a lábaid. Arányosabb leszel. Én anno sokat kerékpároztam, ezzel kalóriát égettem, és látványosan izmosabb lábaim lettek.
2022. júl. 17. 07:38
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Alma alkat vagy, ezen változtatni nem tudsz, az arányok maradni fognak.
2022. júl. 17. 09:35
 8/11 A kérdező kommentje:

158-159 cm vagyok

és közel a 60kg

21/L vagyok

nem is lenne gond ha elosztodnának rajtam de mind a hasamra megy

2022. júl. 17. 11:00
 9/11 NTBS ***** válasza:
0%
Próbálj ki hasi gyakorlatokat, de a főbb arányok nem fognak változni, csak formasabb lesz.
2022. júl. 17. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Pár kilót adj le, ha gondolod, viszont helyi fogyás nincs, és őszintén, szerintem ezt a "Mintha lennék vagy 6 hónapos terhes" is csak te látod. Mármint ilyen súly, magasság mellett ha az embernek nincs is lapos hasa, szerintem itt azért van egy kis túlzás a részedről. Ettől függetlenül helyi fogyás akkor sincs, fogyhatsz pár kilót, és ha van a hasadon is fölösleg, akkor valószínűleg valamennyi majd le fog jönni.
2022. júl. 17. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!