Nem szeretnek ott ahol élek, tegyek ellene vagy szarjam le?
Kis város hamar el ítélik az embert, gyorsan mennek a pletykák.
Régen 8 évig erős drogos voltam, ezért a legtöbb ember megutált legalábbis akik ismertek. Persze azt nem tudják min mentem keresztül mire leszoktam róla de M1 is.
Alapból sem nagyon szeretnek valamiért pedig nem vagyok bunkó senkivel, csak hát gondolom rossz hírem van.
Lényeg annyi hogy érdemes azért erőlködni hogy "elfogadjanak" az emberek vagy csak pazarolnám az időmet olyan emberekre akik egyébként engem utálnak vagy leszarják mit is csinálok ha jót is teszek? Mit gondoltok erről úgy általánosan (ha nem drogoztatok akkor is). 29f
Egyetértek az utolsóval.
Az idő fog igazolni.
Egyébként nem is értem miért érdekel mások véleménye?
Az én párom is drogozott, ivott, évekig. Minden rossz hírű ember ide járt hozzá mert anno még termesztette is a házban. Mikor engem megismert a badoon már épp a helyes útra lépett, de érezhető volt, hogy
mit gondol róla a "nép" 😅
Őt is bántotta, de adott rá okot bőven, hogy azt gondolják róla amit..
Össze költöztünk, elkezdtük építeni a közös életünk, teljesen le állt mindennel, született egy kisfiunk, már saját vállalkozása van, ez így mind 2 év alatt. Most jutottunk el odáig hogy normálisan köszönnek neki az emberek, már senki sem néz ránk szúrós tekintettel, de ennyi. Haverkodni nyilván nem fognak velünk, de nem is kell.
Ha nem változott volna a véleményük egyébként az sem érdekelne. Csak azt tudják amit látnak vagy hallanak. Az igazságról, körülményekről senkinek nincs fogalma. Akkor mit is számítana az idegenek véleménye?
Te se foglalkozz senkivel
Te is empatikus közösségben élsz.
Keress valami részeg ismerőst és csapassátok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!