Érdemes dagadt nőnek bicikliznie? 36 N
Figyelt kérdés
Vagy csak kikopik a térdem az erőltetéstől? Azt hiszem 90 kg lehetek.2022. júl. 14. 18:54
1/20 anonim válasza:
Es milyen magas vagy? Mert ha 190 akkor nem veszes 😀 Amugy lehet bringazni fokozatosan. Ha a kajat is szamolod meg le is fogyhatsz
2/20 A kérdező kommentje:
Hát nem a kajától híztam el, hanem a nyugtatóktól. Depresszióra szedem, évek óta. No meg a mozgáshiány.
2022. júl. 14. 19:01
3/20 anonim válasza:
Az nem hizlal. Csak akkor hizol ha tobbet eszel mint egetsz. Akkor a mozgashiany az oka ha eddig is ennyit ettel es vekony voltal
4/20 anonim válasza:
A legjobb az úszás lenne, mert az nem cseszi szét az ízületeket a súly miatt.
5/20 anonim válasza:
90kg-al is lehetsz formásabb, ha csak nem csupa háj az egész
menj biciklizz, akár szoba biciklivel, akár kint az utcán, egyéb sportokat is tolhatsz nyugodtan, az úszás a legjobb
nincs gond a molett alkattal sem :)
6/20 anonim válasza:
Érdemes. A futás viszont nagyobb túlsúllyal nem ajánlott. Az étkezésedet meg gondold át, a hiba ott van.
7/20 anonim válasza:
Én a kenyszer miatt kezdtem el biciklizni munkàbòl és vissza.
Napi 8 km ez oda vissza, fele hegymenet.
Egy - màsfél hònap utàn lötyögött minden nadràgom pedig mellette nem diétàztam. Szerintem érdemes. 85 kg voltam akkor most 77. Màr nem ott dolgozom sajna de rendesen hiànyzik ha nem megyek tekerni.
8/20 anonim válasza:
Némely antidepresszáns kifejezetten hízlal.
9/20 anonim válasza:
Jah 170 cm magas vagyok az lemaradt.
10/20 anonim válasza:
Valószínű az étkezésed sem megfelelő.Ne fogyjál, hanem diétázz.Formáld át az étrenden.Nézd meg jelenleg hogy étkezel, és vond le a tanulságot.Kevesebb kalóriát, kevesebb szénhidrátot tartalmazzanak az étkezéseid, ami ne napi 3 étkezés legyen, hanem minimum 6.Sokszor de keveset.Tápláló ételekkel.Lehetőleg lassan felszívódó szénhidrátokkal, fehérje és rost dús kajákkal,valamint a vitaminokról sem szabad megfeledkezni.A cukrot pedig felejtsd el.Száműzd az életedből.Ma már nagyon jó édesítőszerek léteznek,amelyekkel nem terheled a szervezeted.Mozgásnak jó a biciklizés,de ésszel és lazán.És a rendszeres akár céltalan sétálás is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!