Milyen olyan nagy baj manapság hogy azt mondom hogy a dagadt nők undorítóak és nem vonzódom hozzájuk?
PL ha megkérdezik?
Amúgy meg úgy tesznek az emberek mintha a nőn nem látszódna a sok sok kiló. Értem én hogy ne bántsuk, de nem kell tévképzetet kelteni benne. Meg kell neki mondani hogy mi a helyzet. Őszinteség az alap.
nem kell mondanod, hogy jól néznek ki, de miért kell hangoztatnod azt, hogy nem tetszenek?
engem meg a buta emberek zavarnak mégsem mondom minden hülyének aki csak kicsit is sejteti, csak aki velem beszélget és tudatnom kell vele
Rám hajtott egy és mondtam neki hogy undorító kövér, így nem akarok ismerkedni és most én vagyok a szar.
Attól meg hogy a barátnői a képei alá ilyeneket írnak hogy "Alaaak" "Hercegnő" arról én nem tehetek. Nem ez a valóság.
jó de ezt úgy képzeld el, hogy te ismerkedsz egy csajjal és lepattint: "egy büdös ostoba bunkó gyökér vagy" vagy azt mondja "nem illünk össze, én mást keresek bocsi"
érted a lényeget
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!