Ez így lehetséges?
Sziasztok! 5 kg.-tol szeretnék megszabadulni, illetve formasodni egy kicsit.
Eddig így étkeztem:
Szinte mindent megettem, 2-3 szelet kenyér alapból ebédre, és mindenből legalább 2x szedtem. Mozgásom szinte 0 volt.
Amit szeretnék csinalni: különösebb diétát nem szeretnék csinálni, viszont teljesen elhagyom a kenyeret, sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem.
Ami a mozgást illeti
Beszereztem egy súlyzószettet ami 1kg-25kg-ig vannak a sulyok, gumiszallagot, ugrálókötelet. Járok hastancolni hetente 1x illetve jogazni. Futni nem tudok megtanulni, viszont hetente kétszer tudnék biciklizni 2 órát.
Amiről nem tudok lemondani: csoki. Naponta 1 db. Kis csoki pl. Milkyway. A kávéba a cukor és a kompletta.nem tudom edesitoszerrel meginni a kávé át. Hányingerem van tőle.
Illetve naponta 1 pohár coca Cola. Egyébként mentes vizet iszik kB 2 litert..
Ez így sikerülhet?
Alapvetően jónak tűnik, de inkábn a főétkezésekkor megevett dolgok mennyiségen múlik mint azokon amiket írsz. Akármennyit edzhetsz ha mennyiségre sokat eszel.
Kenyér meg nem.ordogtol valo, a teljes kiorlesu kenyer kb a legjobb szenhidratforras a krumpli mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!