Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így lehetséges?

Ez így lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 kg.-tol szeretnék megszabadulni, illetve formasodni egy kicsit.

Eddig így étkeztem:

Szinte mindent megettem, 2-3 szelet kenyér alapból ebédre, és mindenből legalább 2x szedtem. Mozgásom szinte 0 volt.

Amit szeretnék csinalni: különösebb diétát nem szeretnék csinálni, viszont teljesen elhagyom a kenyeret, sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem.

Ami a mozgást illeti

Beszereztem egy súlyzószettet ami 1kg-25kg-ig vannak a sulyok, gumiszallagot, ugrálókötelet. Járok hastancolni hetente 1x illetve jogazni. Futni nem tudok megtanulni, viszont hetente kétszer tudnék biciklizni 2 órát.

Amiről nem tudok lemondani: csoki. Naponta 1 db. Kis csoki pl. Milkyway. A kávéba a cukor és a kompletta.nem tudom edesitoszerrel meginni a kávé át. Hányingerem van tőle.

Illetve naponta 1 pohár coca Cola. Egyébként mentes vizet iszik kB 2 litert..

Ez így sikerülhet?

2022. júl. 12. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Ha tartós kalóriadeficitben vagy, akkor igen, ha nem, akkor nem. Ha nem számolod a kalóriákat, akkor a szerencsére, a véletlenre bízod a fogyásod. Az látszik, hogy tipikus félinformációid vannak a fogyás elméletéről. Pár facebook poszt, pár femina.hu cikk, egy-két tanács barátnőtől vagy szomszéd nénitől, és kész.
2022. júl. 12. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Alapvetően jónak tűnik, de inkábn a főétkezésekkor megevett dolgok mennyiségen múlik mint azokon amiket írsz. Akármennyit edzhetsz ha mennyiségre sokat eszel.

Kenyér meg nem.ordogtol valo, a teljes kiorlesu kenyer kb a legjobb szenhidratforras a krumpli mellett

2022. júl. 12. 09:08
 3/3 anonim válasza:
Ki iszik naponta kólát? Nem túl egészséges.
2022. júl. 14. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!