Narancsbőr ellen hogyan tovább? (Kép)
Járok edzeni,masszazsra,sokat iszom,viszont intenzív álló munkát végzek,nemtudom már mit csináljak,gyűlölöm a lábaim.
Annyira szeretnék valahogy javítani az összképen,mégsem sikerül sehogy.
Esetleg valami bevált kezelés? Vagy bármi ha az hatásos éhezem is,de a lábam az utolsó amiből fogyok,van hogy napokig nem eszem,összeszűkül a gyomrom és akkor utana tovább birom kevesebb kajával,de a lábam allandoan ilyen undorito tömb marad. Rendszeres úszás,bicikli,infra tréner…ezt
Mind próbáltam lassan 3 éve ezek az utolsó lépések nem jonnek össze..javult a helyzet de én szornyunek latom,most hogy ilyen meleg volt többször volt rajtam rovidnadrag,de kb el sírtam magam,azt ereztem hogy
midenki a gusztustalan tömb lábaim bámulja és alig vártam hogy haza érjék egy hosszu naciert.
Főleg a térdem feletti rész zavar,olyan mint egy 60 éves nő lába,20 on évesen ez engem nagyon kiábrándit. Valami plasztikán is gondolkozom már,hogy vágják ki belőlem ez a formálhatatlan undorito zsíros térd kalácsot,de nem tudom kihez kell fordulni:(
Mia... Szép feszes a bőröd.
Mi van alatta? Egy kis természetes női hájacska, bár az sem. Zsír. Mondom, természetes. Női. Ezzel jár, mi nők sose leszünk piszkafák, Hála Istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!