Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fiúknak bejönnek az izmos...

A fiúknak bejönnek az izmos lábú lányok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Victoria Secret alkat(sajnos), de bármit csinálok a combom nem lesz vékony. A derekam vékony, de a combom vastagabb, feszes és izmos(nem, nem lóg rajta a háj, és narancsbőröm sincs).Egyébként 172 cm, 65 kg vagyok. Szeretnék fogyni, hogy vékonyabb legyen a combom.

2022. júl. 2. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Így nehéz megmondani, nekem a feszes, hosszú, vékony combok jönnek be. Ha kicsit izmos az még belefér de ha olyan mint egy férfinak az már nekem biztos nem tetszene.
2022. júl. 2. 23:08
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát ez pl. nekem már sok, nem örülnék ha a barátnőmnek ilyen lenne. [link]
2022. júl. 2. 23:12
 13/20 anonim válasza:
94%
Nekem az izmos vádli jön be a legjobban.
2022. júl. 2. 23:40
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Ha tényleg izmos akkor nagyon bejön.

Sajnos 10-ből 9 esetben kiderül, hogy szimplán kövér, csak valamiért a lányok ha hajlamosak lábra hízni és ezért vastag a combjuk ezt úgy mondják "erős" meg "izmos".

2022. júl. 3. 00:44
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

14-nél a pont, általában kiderül, hogy mégsem izom az, csak a bögyös-faros részből csak az utóbbi tapadt meg.

De alapvetően ha nem testépítő szint, akkor nem szokta zavarni a pasikat. Amúgy a női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell, hanem bekerülni közéjük.

2022. júl. 3. 00:56
 16/20 anonim válasza:
66%
Nekem nagyon. Az se baj, ha zsír is van bőven rajta. Vékony derékkal a létező legjobb kombó. (De olyan ne legyen, mint a gyúrós csaj a 12-ben!)
2022. júl. 3. 01:56
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Nekem teljes mértékben.
2022. júl. 3. 02:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az tetszik a legjobban, ha a nőnek erős, izmos lába van !

Nagyon szép tud lenni! Gyakorlatilag azt nézem meg egy nőn legelsőnek. Nyílván most a külsőségekről beszélünk. Sajnos azonban az előttem szólók jól írják, sokszor egyszerűen csak combra híznak a nők és azt mondják, hogy túl izmos a lábuk. Ilyn nincs ! Szteroidok nélkül képtelen egy nő annyira izmos lenni, hogy az ne legyen szép !

2022. júl. 3. 21:18
 19/20 anonim válasza:
80%
Kár volna a szép izmos combjaidért! Nekem nagyon bejönnek az izmos lábú lányok! 🥰
2022. júl. 4. 13:31
 20/20 anonim válasza:
68%
Szerintem is inkább a mérték a fontos. Meg az sem mindegy, hogy egy adott személyhez mennyire illik. Néha mondjuk egy kicsit ducibb személy is lehet szép, kívánatos.
2022. júl. 14. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!