A fiúknak bejönnek az izmos lábú lányok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Victoria Secret alkat(sajnos), de bármit csinálok a combom nem lesz vékony. A derekam vékony, de a combom vastagabb, feszes és izmos(nem, nem lóg rajta a háj, és narancsbőröm sincs).Egyébként 172 cm, 65 kg vagyok. Szeretnék fogyni, hogy vékonyabb legyen a combom.2022. júl. 2. 12:37
1/20 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom. Főleg, hogy valószínűleg akkor a popsid is szép kerek, izmos. Azzal meg nagy baj nincs.
2/20 anonim válasza:
Nekem nagyon. Azért nem nézek női focit mert egyszerűen a csajok lábait akarom bámulni. Nem azért örülök amikor gól van, hogy a csapatom szerezte hanem mert tudom h gólörömnel ráközelítenek 😅
3/20 anonim válasza:
A hímneműeket nem kimondottan a láb érdekli,hanem inkább az izgatja ami közte van,a legtöbb esetben sajnos.Persze vannak tényleg igazi úriemberek,de ez rendkívül elenyésző.Talán ha 100-ból 1 ilyen létezik,akkor már sokat mondtam.
4/20 anonim válasza:
Nekem speciel igen, nagyon is.
Egyébként nem kell túldimenzionálni, olyan nincs, hogy "ó, hát nagyon tetszik ez a nő, elképesztően csinos, szimpatikus is, de hát sajnos vastag a combja, szóval nem őt viszem haza a fehér lovon". Vagy ha van, az nem normális. Csak azért ne kezdj fogyókúrába, mert vastagnak érzed a combod!
5/20 anonim válasza:
Nem érdemes mással foglalkozni. Mindenkinek nem tudsz megfelelni és nem is kell. Csak az számít: neked tetszik?
Szerintem irtó jól néznek ki az izmos lábak. Mondom ezt hetero lányként.
6/20 anonim válasza:
Azért szerintem a mérték nem mindegy, hogy mennyire, mikor már vetekszik egy versenylóéval, az már lehet túlzás. Nekem mondjuk az nem tetszik, mikor a comb nagyon kidülled a térd felett, vagy hogy mondjam.
8/20 anonim válasza:
3# buta általánositás.. engem pl a szép női vádli jobban vonz mint ami közte van
9/20 anonim válasza:
Ne fogyj, nincs miből! Izomból meg nem érdemes! Sokan azért küzdenek, hogy feszes, izmos combjaik legyenek; neked ez megvan, nem lenne érdemes elrontani. Nincs rajtad felesleg, az izom pedig a legtöbbeknek nem taszító, inkább vonzó.
10/20 anonim válasza:
Én ff ként kifejezetten izgatónak tartom ha egy nőnek nem petyhüdt, hanem izmos erős lába van.
Ne aggódj, ezen semmi nem múlik, inkább vigyázz, hogy így is maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!