Ki mit és mennyit sportol? Hogy tudtatok rászokni?
12
2 hónapig bírom, érzem hogy jó, aztán megunom és feladom.
Milyen videókra tornázol?
Keress rá a Beachbody-ra, ott kismillió workout programot találsz, amiknek jó része letölthető a netről. Van egy "fitness at home" nevű fb csoport, ott rengeteg programot belinkeltek drive formájában, én is onnan szedtem le ezeket.
Amúgy én elsősorban Shaun T programjait csinálom (Insanity, T25 és társai), ezzel is fogytam le, és neki köszönhetem hogy ráfüggtem az edzésre. Napi 25-35 perces a legtöbb videó amúgy, ennyi időt bárki magára tud szánni.
Én rúdtáncolok. Mármint nem a szexizős verziót csinálom, hanem az akrobatikus, szaltós, drop-osat. Röviden: beleszerettem. Nem igazán van más szó rá. Sok mindent próbáltam, mindent untam, de ennél megvolt a szikra, ennek 6 éve. Ez csak heti 2-3 óra. Emellett szoktam itthon erősíteni, meg legújabban eljárok futni is. Az erősítéshez találtam egy szimpatikus youtubert, és igazából jó kedvem lesz, ha meghallom a hangját. De simán vannak időszakok, amikor nincs kedvem hozzá, akkor 1-2 hét pihi van. A futást igazából erőltetnem kell kicsit, de mikor már csinálom, jól érzem magam. Üvölt a zene a fülemben, nézem a parkban a madarakat, a többi embert, és úgy eltelik az idő a gondolataimmal.
Ezekkel együtt összesen heti 7 órát edzek általában, plusz a nyújtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!