Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen reggelit és uzsit...

Milyen reggelit és uzsit ajánlatok amivel nem kell pepecselni, eddig beszaladtam a boltba péksütiért, de ezt szeretném kiváltani?

Figyelt kérdés
Valami gyors boltba beszaladós egészséges péksüti kiváltós kajára gondolok.
2022. jún. 29. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Steak/rantott v tukortojas szalonnaval es csokolom.
2022. jún. 29. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
banán, alma, körte?
2022. jún. 29. 15:35
 3/8 anonim válasza:
85%

Tojásos-sonkás tortilla

Egy éjszakás zabkása, este a zabpelyhet felöntöd egy kis tejjel, ízlés szerint ízesíted pl.kakaó, fahéj, gyümölcsök, cukor nélül is akár stb. és reggel csak kiveszed a kész zabkását, ami laktató és lassan felszívódó szénhidrát lévén sokáig nem leszel tőle éhes

2022. jún. 29. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Lehet kapni pl Rio Mare kész salátákat (de nem csak ilyen márkájú van), vagy vannak pl a Tescoban is tök jó kész ételek, már nem csak a régi típusú konzerv készételek kaphatóak, hanem olyanok amiket jóízűen fogyaszthatunk. Ezekből szerintem találsz olyat, ami uzsinak is megfelel.

De akár egy cukormentes joghurt (vagy natúr) meg pl bogyós gyümölcs, esetleg túró. A túró (vagy cottage cheese) tök jól párosítható sós meg édes dolgokkal is, attól függően mit kívánsz.

Lehet kapni fehérjeszeleteket is amik szintén kiválóak egy köztes étkezésnek mert jól telítenek. Vagy vannak kis tasakos, egy adagos fehérje turmixok amit csak vízzel összekeversz és már ihatod is.

2022. jún. 29. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
zabkása, müzli, stb.
2022. jún. 29. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyed a szénhidrátcsökkentett péksütiket. Azokkal nincs semmi gond, csak lisztből van 😃
2022. jún. 29. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sajnos nem sikerült ilyet találnom, számomra még mindig a legmegfelelőbb (ízlésben, alapanyagban, árban) a házikoszt. Dobozkáztam jobbhíján, reggelit, ebédet, uzsonnát.
2022. jún. 29. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Zab vagy rizskása áfonyával vagy banánnal. :)
2022. júl. 18. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!