A "7 napos diétá"nál lehet gyógyteákat ínni, pl zöldteát?
Cukor nélkül biztos lehet inni, mivel szinte 0 kalóriás. Bocs, de egy kis személyes megjegyzés. Te mazochista vagy?
Pont karácsony hetében nyomod az egy hetes diétát? És ahogy néztem ezt még egyszer meg kell ismételni, tehát 2 hét. Karácsony, szilveszter diétában? Szerintem bírd ki még 2 hétig és utána Újévi fogadalomként újult erővel kezdj neki.
De ha a szenvedésért csinálod akkor rajta.
Egyébként ezeknél a diétáknál eléggé esélyes a jojo effektus. Sporttal és kielégítő táplálkozással hosszútávon nyerő leszel.
Szia!
Köszi a választ. Amúgy a zöldteát mindig cukor nélkül iszom, nekem úgy jobban izlik.
Nem vagyok mazohista.. :) Csak gondoltam, hogy addig sem zabálok karácsonykor... :) De más is mondta már, amit te..
Köszi a válaszokat! :) Én is olvastam, hogy elősegíti a fogyást, de amúgy is nagyon szeretem. Csak mivel ez a fogyókúra (legalábbis elsőre) elég szigorúnak tűnik, úgy értem, hogy be kell tartani minden betűjét, kétségek merültek fel bennem!
Köszi, hogy segítettetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!