35 felett valóban sokkal nehezebb fogyni?
"Sok helyen olvasom, nagyon nehéz, vana aki azt mondja, hogy nem is lehet."
Ezeket hol olvasod? Mi az a sok hely? Nők lapja, Egészségkalauz, femcafe, femina.hu, wellandfit? A kalóriák nézik a korodat, és amint elfújtad a gyertyát a 35. szülinapi tortádon, abban a pillanatban megszűnnek létezni?
Aki azt mondta neked, hogy 35 éves kor fölött nem lehet fogyni, mert 35 éves kor fölött a biológia törvényei már nem érvényesek, attól ne fogadj el táplálkozási, életvezetési tanácsot, jó? A kalóriadeficit 35 éves kor fölött is kalóriadeficit, ergo fogyni 200 évesen is lehetne, ha az ember élne addig. Ha ezt a baromságot az idióta portálok idióta cikkjei azzal indokolják, hogy 35 éves kor fölött lassul az anyagcsere, akkor zárd be azt az oldalt, amin ezt olvasod.
Ha tartod a kalóriadeficiten alapuló diétát, és több kalóriát égetsz el a napi aktivitásoddal, mint amennyit étellel/itallal beviszel, akkor fogyni fogsz, mindegy hány éves vagy. Ezt a cikket olvasd el, ne a mindmegette.hu-s szarokat:
Kedves 2-es, most legutóbb az egyik lifetiltes írta, hogy 35ig simán tudott fogyni, aztán 35 felett már jóval nehezebben. 40 felett pedig még sokkal rosszabb.
Ez mitől lehet? Lassuló anyagcsere?
Én ezt így konkrétan nem érzékelem, mivel Nekem mindig nehéz volt fogyni. Fiatalon is, és most is. Egész életemben kövér voltam, huszonévig küzdöttem vele, hogy olyan étrendet találjak magamnak, ami számomra élhető és tartható hosszútávon is, mert nem a koplalásról, gyakori éhségről, szenvedésről, kalóriák drasztikus megvonásáról és görcsös számolgatásáról szól.
36 éves koromra fogytam le normál súlyra 3 év alatt, szigorú speciális diétával és sok mozgással.
Nekem SOHA nem volt könnyű fogyni, sem gyerekként, sem fiatalon, sem most. Sajnos nagyon hízekony vagyok, szar az anyagcserém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!