Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettol fogyni vagy formasodni...

Ettol fogyni vagy formasodni lehet? Vagy egyik sem

Figyelt kérdés
Az a terv, hogy gorkorcsolyat veszek majd egy baratnom miatt, mert szeretnek vele menni es jol erezni magam, tehat nem fogyas vagy formasodas miatt gondoltam erre, viszont most hogy amugyis elkezdtem par hete ezt az egeszet erdekelne, hogy amugy hatasos e ? Mivel sosem koriztam mégcsak most fogok megtanulni tehat nem tudok szaguldani :d
2022. jún. 16. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A vádlit dolgozza meg elsősorban, kicsit a combot. Kalóriát éget, azzal segíti a diétád. Hogy mennyire, azt nem tudhatjuk.
2022. jún. 16. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Fogyni a kalóriadeficittől fogsz, nem bizonyos mozgásformáktól. Ha nem vagy kalóriadeficitben az étrended által, akkor görkorcsolyázhatsz bármennyit, nem fogsz fogyni. Formásodni pedig (ez a szó nem jelent semmit, csak a femcafe.hu-n) erősítő mozgásformáktól (pl. súlyzós edzés) lehet, görkorcsolyától nem. Kalóriaégetés és kardió szempontjából a görkorcsolyázás egy remek mozgásforma, de a tested izomzata nem fog ettől alakulni, formásodni.
2022. jún. 16. 18:19
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 koszonom! Ha mar a vadlim szebb lesz boldog leszek :)

#2 neked is koszonom! Neha kaloriadeficit alatt vagyok boven, nem vagyok tul ehes miota ilyen meleg van, tehat ezzel jelenleg nincs problemam( ma kaloriabazis szerint 1118kcalt vittem be, csak h tudjatok mirol beszelek) es nagyon nagyon orulok, hogy a kori tok jo kardio:) igy a szokasos itthoni mozgasom melle meg ez is lesz, remelem par honap utan jelentkezni fog a valtozas 🥰

2022. jún. 16. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
1100 kalória nettó koplalás, plusz még görkorizol is mellé... szokásos idióta tinidiéta.
2022. jún. 16. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon szépen lehet vele fogyni is meg formásodni is.
2022. jún. 16. 21:07
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 nem szandekosan eszek ennyit, leirtam hogy a meleg miatt nincs sok etvagyam, nyilvan nem ennyibol all minden napom. 1500kcal van beallitva, hol elerem ezt, hol nem, nem kotelezo szerintem 1500at enni mindennap, ahogy szerintem az sem baj ha neha tul lepi az ember:)

#5 koszonom a megerositest, nagyon orulok ennek:)

2022. jún. 16. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Igen mindketto!!! 🙂🙂
2022. jún. 17. 08:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Kicsit erdekes, hogy akik szerint formal meg fogyaszt az le van pontozva :D gondolom azok az emberek pontoztak le akik elfolynak a szekukbe
2022. jún. 19. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Cica, lefogytam, tartom a súlyom, sportos vagyok. Nem azért pontoznak le, mert irigykednek, hogy a görkori fogyaszt, hanem mert az idióta koplalásod mellé a sportot nem támogatják.
2022. jún. 19. 19:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy nem az volt a kerdes, hogy az idiota koplalasom melle ajanlatos e mozogni, cica. :D
2022. jún. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!