Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam a diétámat?...

Nagyon elrontottam a diétámat? Hogy kompenzáljak?

Figyelt kérdés

Már azt hittem, hogy sikerült a falásrohamaimat kontrollálni, de tegnap megittam 2 cider-t és 3 deci vörösbort, aminek hatására nagyon éhes lettem (az alkoholtól nagyon sokat tudok enni)... Ezért is nagyon ritkán iszom.

Ezután benyomtam 150 gramm sós mogyorót, 2 magos zsömlét 100 gramm sonkával és 1 üveg savanyú uborkát.

Még 15 kg lenne hátra, eddig 15 ment le. Kell valahogy a tegnapi napomat kompenzálnom? Ma egyek kevesebbet, mint terveztem? Vagy ne foglalkozzak vele?

A napi keretem 1600-1700 kcal.

2022. jún. 14. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, ne akarj kompenzálni, jó lesz ez így, csak próbálj kalóriadeficitben lenni, de ezt a tegnapi napot felejtsd el, egy nap nem rontja el.
2022. jún. 14. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A zsírlebontásod nem konzisztens, az éhségérzeted nem konzisztens. Kompenzálsz belekerülsz egy spirálba. Ne!...
2022. jún. 14. 10:26
 3/5 anonim válasza:
1%

Semmi gond.

Most 3 napig nem eszel és minden rendben lesz.

2022. jún. 14. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne kompenzáld. Éhezni fogsz amitől újabb és újabb falási rohamod lesz. Sose lesz vége.

Folytasd mintha semmi sem történt volna

2022. jún. 14. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kompenzálni.
2022. jún. 14. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!