Szerintetek ez így hatásos lesz? (többi lent)
Szerdától elkezdtem fogyókúrázni és ugye Kiszámoltam a Napi kalória bevitelem és kijött 1900kcal-re és azt olvastam ha fogyni akarunk 500kcal-val csökkenteni kell a napi bevitelt.
Eddig nem reggeliztem most már igen Reggelente megeszek 100g Zabkását + 250ml tejet(1,5%) Ebédre amit csinál anyum ott kimérem a 100g-t akár tészta akár más plusz a köret az meg 50g aztán elmegyek kondiba oda heti 4x járok aztán ha hazaérek még egyszer ugyanezt ebédre. 8kg-t akarok fogyni és szerintetek így sikerülni fog?
15/F
És rendesen edzek
LOL:D
Jó ez így igaz de most ha kiszámoltam hogy mennyit kéne ennem a súlytartáshoz és, hogy fogyjak is levonok 500at
Ha férfi /fiú vagy főleg ne gyere hülye fogyókúrákkal! Főleg ne 15 évesen, amikor még fejlődik a szervezeted. Még biztos, hogy fogsz nőni.
Kinek kell egy vézna, sovány pasi? Senkinek. Az izmos férfiak sokkal vonzóbbak.
Inkább egyél mindent, kivéve édességét, cukros kajákat. A nagyon zsíros ételeket, műkajákat is hagyd el. Pl. chips, hamburger.
Ezen kívül tényleg egyél mindent. A fehérjebevitelt megnövelheted. Több csirke, hal, tojásfehérje és ami a lényeg: sportolj ezerrel. Futás+ konditerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!