Mi lesz a nagy fogyás után ott maradt bőrrel?
Amikor valaki extrém nagy fogyáson megy át, akkor ugye a felesleges bőr ott marad, ezt lehet látni ezeken az előtte-utána fotókon, erre gondolok: [link]
Ez a plusz bőr idővel eltűnik vagy műtét nélkül örökre megmarad?
Megmarad, vagy az ember megműtteti magát. Én 170- ről fogytam 67 kgra , 3 év alatt. Persze itt-ott maradt némi bőr, a hasam köldök alatti részén, a felkarom hátsó részén, a combom belső részén felül, a cicim meg leeresztett😂 bár így is D kosár kell 🙈🙈, de messze nem ilyen durva. Ruhában a kutya se látja. Meg engem amúgy se igazán zavar. Olyan mintha itt-ott öregebb lenne a bőröm mint máshol és ennyi.
Gondolkodom rajta hogy bevállaljak e műtétet, de nem igazán tudom rávenni magam.
Ez a fogyás utáni bőr akkor szokott ilyen durva lenni amikor a
200 kilós gyomorszűkítő műtétet csináltat és havi 6-10 kilókat fogy hónapokon keresztül. Ezt a bőr nem tudja követni.
Az én bőröm sokáig bírta. -60kg körül épp csak elkezdett lazulni. És akkor még -43 hátra volt.
az ilyen lógó bőr kb -50kgnál kezdődik, szóval emiatt aggódj majd akkor
egyébként ezt a mértékű lógó bőrt csak leműteni lehet, különben ott marad, nem húzódik vissza, főleg nem felnőtt korban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!