Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy fogyás utan milyen...

Nagy fogyás utan milyen maradt a bőröd?

Figyelt kérdés
Van itt olyan anyuka aki a terhessegekkel nagyon sokat hizott, de sikerult lefogyni? Nektek milyen maradt a borotok? Nem azokra gondolok akik 10 kilot fogytak, hanem akik sokkal tobbet..
2022. márc. 28. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

60nal estem teherbe 75-tel mentem szülni 2 éve, jen elég 51 vagyok !

Hát a mellem helyen kb két zacsi, inkább tasak🤣

Combom minimálisan narancs Bőrös

Karom nem vészes

Hasam viszont olyan hogy már az egy részes fürdő ruhákat reszesitem előnybe !

Arcom bőre az ami nekem sajnos a legérzékenyebb … mármint szerintem a legcsúnyább , idosebbnek tűnök a koromnál sajnos , (34 vagyok) de szerintem összességében vállalható vagyok ruhában!😁😆😬

Azt ami meg a ruha alatt van azt meg csak a pArom látja ő meg úgy szeret aHogy vagyok , mondjuk mindig mondja hogy pár kilót magamrA szedhetnek !

2022. márc. 28. 23:06
 2/14 anonim válasza:
88%

A mellem megereszkedett elég csúnyán, a borom az úgy ahogy jó, mar strias a hasamon, es a combomom.

20 kilót fogytam.

2022. márc. 28. 23:06
 3/14 anonim válasza:
100%

Fiatalon 60 ról mentem fel 90+ ra 2x, gyerekek miatt egymás után, de nem lett vészes jó ha térdeltem a hasam lógott, de simán felvehettem a 2 részest.

A mell, hát az ko volt.

Most 40+ osan 3 éve szültem, és lese ment, de látom ha az a 20 lemenne kb shar pei lennék.

2022. márc. 28. 23:33
 4/14 anonim válasza:
100%

Első gyerekkel 30 kilót híztam, a másodikkal olyan 20 kilo után nem álltam rá a mérlegre többet,de ott olyan 25 kilónál állt meg.

Nalam semmi se változott a hasam visszament,striám nem lett, szép a bőröm,a mellem sem.ereszkedett meg,de ez csak es kizárólag genetika semmi más. Van aki szül egyet, hízik vele 8 kilót es szanaszét megy a teste, szóval erre nincs mit adni.

2022. márc. 29. 06:50
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Mekkora az a nagy súly? Tesóm 20 kg ot fogyott utána és szép a bőre. Én 12 kg, nekem is szép, de nálunk ez genetika, még srtiánk is csak minimális volt. Annyi h a hasamon a bőr másmilyen lett. Nem ráncos, de látni rajta... a kerek köldököm már nem kerek, kissé laposabb lett. A melleim, hát azokon sajnos meglátszik. Nem az a szép kerek, azt megviselte pedig 2 hónapig szoptattam csak. Tesómnak jobb állapotba vannak, ő nem szoptatott, de az övé se százas... egyébként leginkább a genetikán múlik, az emberek többségének marad hasa terhesség után is.
2022. márc. 29. 07:04
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

10-12 kg plusszal (75 kg) híztam 15 kg-ot terhesség alatt.. 90kg

Lefogytam a 17 kg-ot

(73 kg) ez volt a súlyom a 2 csíkos újabb tesztnél..

Terhesseg alatt felszedtem 22-t (95 kg)

Csak 85 re ment le..1 évig..kb

Szoptattam 3,5 évet..

Az utolsó 8 hónapban alltam rá, hogy fogyok.

Lefogytam 22 kg-ot.

Semmi fracli.. kalóriadeficit( okosan!).. 10 kg után pedig otthoni edzés

Újra 65-66,5 kg vagyok..

Álló helyzetben nagyon szép.. ha előrehajolok, vagy ülök, akkor hát.. hagyjuk.. ráncolódik.. melleim kicsik lettek így nem nagyon tud mi lógni,nincs tacsifülem

Ez 65 kg-os kép:

[link]

2022. márc. 29. 13:17
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

6. Vagyok

174 cm, ez kimaradt..

Amikor elkezdtem helyesen enni, akkor a narqncsbőr a súly csökkenésétől független elmúlt

Most kicsit visszaalltam a kevésbe egészségesre , de kalóriában nem hízom.. a torna ellenére látom, hogy indul a narancsbőr…

Szóval ha gebetikaliag hajlamos az ember, akkor hamar megvan a baj.. de figyelve el tud múlni.

2022. márc. 29. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az se mindegy mennyi idős vagy sajnos.

Első gyereket 28 évesen szültem , hiztam 23 kg-t, semmi nem látszódott utána a bőrömön .

A másodikat 36 évesen , híztam vagy tíz kilót , de akkora hason volt mintha ikreket hordtam volna. Ez meg is látszik a bőrömön sajnos. Meg van nyúlva elég csúnyán . Úgy ahogy a hatosnak. Ha állok egész ok, de ha leülök vagy hajolok nagyon csúnya.

2022. márc. 29. 19:20
 9/14 anonim válasza:
36%
Kizártnak tartom,hogy a 6-nak olyan csúnya legyen a hasa ülve/ hajolva!
2022. márc. 29. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

6. Vagyok!

Köszönöm!

Egyébként az előzményekhez képest tényleg lehetne valóban sokkal rosszabb is..

De ilyen, a striák annyira nem is látszanak, szerencsém van, mert lettek, de nagyon hamar halványodtak.

[link]

( a képek az edzős/ fogyós társaimnak készültek)

2022. márc. 29. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!