Nagy fogyás utan milyen maradt a bőröd?
60nal estem teherbe 75-tel mentem szülni 2 éve, jen elég 51 vagyok !
Hát a mellem helyen kb két zacsi, inkább tasak🤣
Combom minimálisan narancs Bőrös
Karom nem vészes
Hasam viszont olyan hogy már az egy részes fürdő ruhákat reszesitem előnybe !
Arcom bőre az ami nekem sajnos a legérzékenyebb … mármint szerintem a legcsúnyább , idosebbnek tűnök a koromnál sajnos , (34 vagyok) de szerintem összességében vállalható vagyok ruhában!😁😆😬
Azt ami meg a ruha alatt van azt meg csak a pArom látja ő meg úgy szeret aHogy vagyok , mondjuk mindig mondja hogy pár kilót magamrA szedhetnek !
A mellem megereszkedett elég csúnyán, a borom az úgy ahogy jó, mar strias a hasamon, es a combomom.
20 kilót fogytam.
Fiatalon 60 ról mentem fel 90+ ra 2x, gyerekek miatt egymás után, de nem lett vészes jó ha térdeltem a hasam lógott, de simán felvehettem a 2 részest.
A mell, hát az ko volt.
Most 40+ osan 3 éve szültem, és lese ment, de látom ha az a 20 lemenne kb shar pei lennék.
Első gyerekkel 30 kilót híztam, a másodikkal olyan 20 kilo után nem álltam rá a mérlegre többet,de ott olyan 25 kilónál állt meg.
Nalam semmi se változott a hasam visszament,striám nem lett, szép a bőröm,a mellem sem.ereszkedett meg,de ez csak es kizárólag genetika semmi más. Van aki szül egyet, hízik vele 8 kilót es szanaszét megy a teste, szóval erre nincs mit adni.
10-12 kg plusszal (75 kg) híztam 15 kg-ot terhesség alatt.. 90kg
Lefogytam a 17 kg-ot
(73 kg) ez volt a súlyom a 2 csíkos újabb tesztnél..
Terhesseg alatt felszedtem 22-t (95 kg)
Csak 85 re ment le..1 évig..kb
Szoptattam 3,5 évet..
Az utolsó 8 hónapban alltam rá, hogy fogyok.
Lefogytam 22 kg-ot.
Semmi fracli.. kalóriadeficit( okosan!).. 10 kg után pedig otthoni edzés
Újra 65-66,5 kg vagyok..
Álló helyzetben nagyon szép.. ha előrehajolok, vagy ülök, akkor hát.. hagyjuk.. ráncolódik.. melleim kicsik lettek így nem nagyon tud mi lógni,nincs tacsifülem
Ez 65 kg-os kép:
6. Vagyok
174 cm, ez kimaradt..
Amikor elkezdtem helyesen enni, akkor a narqncsbőr a súly csökkenésétől független elmúlt
Most kicsit visszaalltam a kevésbe egészségesre , de kalóriában nem hízom.. a torna ellenére látom, hogy indul a narancsbőr…
Szóval ha gebetikaliag hajlamos az ember, akkor hamar megvan a baj.. de figyelve el tud múlni.
Az se mindegy mennyi idős vagy sajnos.
Első gyereket 28 évesen szültem , hiztam 23 kg-t, semmi nem látszódott utána a bőrömön .
A másodikat 36 évesen , híztam vagy tíz kilót , de akkora hason volt mintha ikreket hordtam volna. Ez meg is látszik a bőrömön sajnos. Meg van nyúlva elég csúnyán . Úgy ahogy a hatosnak. Ha állok egész ok, de ha leülök vagy hajolok nagyon csúnya.
6. Vagyok!
Köszönöm!
Egyébként az előzményekhez képest tényleg lehetne valóban sokkal rosszabb is..
De ilyen, a striák annyira nem is látszanak, szerencsém van, mert lettek, de nagyon hamar halványodtak.
( a képek az edzős/ fogyós társaimnak készültek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!