Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt le adhatok 6 kg-t?

2 hét alatt le adhatok 6 kg-t?

Figyelt kérdés

Napi 1 (max 2) kávé mandulatejjel reggelire

és kis adag ebéddel (mindennap más)

le tudok adni 6 kg-t 2 hét alatt?

Azért ilyen sürgős mert 50 voltam csak feljött 6 kg és sajnos ruhákban ez nagyon látszik.. meg amúgy is.

És ugye ballagásom lesz, nem szeretnék kinézni mint egy töltött galamb…:D

Kioktatást nem kérek, hogy “nem egészséges, te idióta vagy, elment az eszed, visszahízol még többet, miért nem jutott előbb eszedbe normálisan lefogyni” stbstb.

Kimondottan a kérdésemre válaszoló személyek válaszát előre is köszönöm!

2022. máj. 28. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted a fogyás ilyen szubjektíven működik, hogy "kis adag ebéd, fogysz, nagy adag ebéd, hízol"? Ennél kicsit bonyolultabb tudomány a biológia. A fogyás nem szubjektív kis-nagy mellékneveken múlik, hanem konkrét számokon, konkrét matekon. Itt jönnek képbe a kalóriák. Ha te tartós kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz. Ha tartós kalóriatöbbletben vagy, akkor hízni fogsz. Ha fogyni akarsz, akkor tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást (yazio, kalóriabázis, stb.), vegyél egy konyhai mérleget, és mehet a matek, tarts a kalóriadeficiten alapuló diétát.

[link]

Két hét alatt egyébként ha ténylegesen testzsírból akarsz fogyni 6 kilót, azt engedd el. 500-600 kalóriás deficittel lehet egy hónap alatt 4-5 kilót lefogyni, ha jól csinálod a dolgokat. Nem ballagás előtt két héttel kellett volna konstatálni a súlyfelesleget.

2022. máj. 28. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Még 10 et is, ha nem eszel.
2022. máj. 28. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Heti 1 reális, max ha 200 kilo vagy. Előbb kellett volna gondolkodni...
2022. máj. 28. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
*heti 3 max ha 200 kilo vagy
2022. máj. 28. 20:25
 5/10 anonim válasza:
56%
Letudod adni viszont utána vissza fog jönni. Léböjttel nekem sikerült de óvva intek mindenkit tőle. Borzasztóan nehéz volt, fájt a fejem, legyengültem, kicsinálta a szervezetem elég rendesen de nekem 1 héten belül lement 5kg....
2022. máj. 28. 22:19
 6/10 anonim válasza:
68%
Nem.
2022. máj. 28. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Különben általános iskolai ballagások vannak most. 14 évesen nem kellene koplalni.
2022. máj. 29. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hét alatt maximum 1 kg-t tudsz leadni. 6 kg-t 6 hét alatt, jobb esetben.

Tehát, előbb kellett volna hozzáfogni. Így jártál.

2022. máj. 29. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Kizárólag a kérdésedre válaszolok, mivel a többi dolog nem érdekel:

NEM, 2 hét alatt nem fogsz semmivel leadni 6kg testzsírt. Amit ennyi idő alatt lefogyhatsz, max 1kg, annak is nagyobb része víz lesz.

Szívesen.

2022. máj. 29. 22:18
 10/10 anonim válasza:
Max 1Kg hetente.
2022. jún. 28. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!