Miért nem tudok fogyni?
Figyelt kérdés
4 hónapja komoly edzőtermi edzésbe kezdtem, azelőtt semmit nem sportoltam és rengeteget “zabáltam” egy nap. Régen elég vékony voltam, de egy pár éve, amikor elköltöztem otthonról és home office munkám lett elég sokat kezdtem napközben enni, nassolni.. ennek következtében felszaladt + 10 kiló. Januárban elhatároztam, hogy elkezdek heti 5 alkalommal edzeni, nem vásárolok több édességet és még a fogamzásgátló tabletta szedését is abbahagytam. Viszont szó szerint semmi változást nem látok magamon, pedig úgy érzem ennél többet már nem tudok tenni, mert azt úgysem tudnám életvitel szerűen egy életen át tartani. Kilóban is pontosan ugyan annyi vagyok, mint amikor elkezdtem. Nem követek egyébként diétát, ugyan úgy eszek mindent, kivéve azt a rengeteg édességet amit korábban. Hogy lehet, hogy heti 5 edzés beiktatásával és az édességek mellőzésével egy korábban bármit ehetek, semmitől nem hízok testalkatú ember nem tud fogyni? 23/L vagyok egyébként2022. máj. 24. 17:16
1/14 anonim válasza:
Elsőnek nem fogsz fogyni csak átalakulsz, lejön a zsír és izmot építesz de ez nem egy két hét lesz. Én fél éve edzek heti 2x tudok csak menni, nem fogytam de látom magamon hogy itt ott azért csak feszesebb lettem, ott más a formám stb..
2/14 anonim válasza:
A fogyás elsősorban az étkezésen múlik, nem a sporton. Ettől még mozogni fontos, ne hagyd abba. Lehet érdemes kicsit változtatni az étrendeden, bár nem írtad miket eszel. Illetve inzulinrezisztenciánál fordul még elő, hogy hatástalan sok esetben a diéta.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos semmilyen átalakulást nem látok, azt sem hogy feszesebb lennék. Pedig nem két kilós súlyzókat emelgetek és 40 ismétléseket nyomok, hanem próbálom igenis terhelni magam.
2022. máj. 24. 17:25
4/14 A kérdező kommentje:
Mindent eszek igazából, mert ígyis rettentően válogatós vagyok, nagyon kevés dolgot szeretek, kb ugyan azt a 8-9 kaját eszem mindig. Viszont húsból semmilyen zsíros, csak a csirkemell és halak közül tonhal. Tésztát eszek heti 2 alkalommal, az talàn a “legkárosabb” amit eszek.
2022. máj. 24. 17:27
5/14 anonim válasza:
Mennyi zöldséget, rostot fogyasztasz?
6/14 A kérdező kommentje:
Azt mondanám, hogy eleget, de nem tudom. A 8-9 bevált kajám közé tartozik a gyros tál amit sok zöldséggel eszek és sütőben sült krumplival, tortilla szintén sok zöldséggel és csirkével, karfiolos rakott csirke, de szendvics mellé is mindig eszek zöldséget, esténként áfonyát, epret, almát sokszor.
2022. máj. 24. 17:33
7/14 anonim válasza:
Mennyi ideig szedted a fogamzásgátlót?
8/14 anonim válasza:
Hát nem a legjobb kajak ezek, hiába zöldség meg gyümölcs.
Meg ugye, mint tudniillik, a sportolástól nem fogysz, hanem izmosodsz. Az izmod nől a zsírréteg alatt és ki is nyomja azt. Tehát csak dagibb leszel, ha nem teszed helyre az étkezésedet.
9/14 anonim válasza:
Kalóriát kéne számolni, mert jelenleg fogalmad sincs, mennyit eszel.
10/14 anonim válasza:
Ahogy a 9es mondja. Csak akkor tudod biztosra, hogy kevesebbet eszel, mint felhasználsz, ha számolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!