Fogyni szeretnék hogyan tudok gyorsan?
Figyelt kérdés
Suli kezdésre le szeretnék fogyni. 178cm magas vagyok és 53kg de ezt le szeretném vinni 48-50kg ra. Minnél gyorsabban. Valami tipp? Segítség? 15 napim van. 17L2020. aug. 17. 14:20
1/5 anonim válasza:
Magasságodhoz képest szerintem ne nagyon akarj már súlyt veszíteni.
2/5 anonim válasza:
Egyél egészségesebben, kezdj bele vmilyen tornába, nem tudjuk, hogy futni, felülésesezni, stb. mozgásformát szereted. Szerintem is elég ez a súly Neked, de nyilván mi a részleteket nem ismerjük. De azt, hogy gyorsan - ebből jönnek aztán a kórházi kezelések...
3/5 anonim válasza:
Nagyon sovány vagy így is, semmi szükséged fogyásra. Ha nem tetszik az alakod, akkor kezdj el sportolni.
4/5 anonim válasza:
2. vok: ahogy a 3. hszó írja, Neked sport kell és akkor fogsz úgy kinézni, ahogy szeretnéd. Nem leszel vékonyabb, hanem arányosabb. Ha vékonyabb lennél, mert lefogynál, akkor sovány leszel. Nem mindegy, hogy vki sovány vagy úgy vékony, hogy közben sportos az alkata.
Hányszor látok olyan srácokat, akik vékonyak, de szerintem egy 5 kg-s szatyrot sem bírnának felemelni a boltból és hazavinni. Sportolniuk kellene nekik is, Neked is, ne arra gondolj, hogy olyan legyél mint Réka, Alexandra, nem kell odáig eljutnod, hanem, hogy legyen rajtad izom, látszódjon.
5/5 Zlko555 válasza:
Fogyni? Nem értem. 178 cm és 58 kg az még rossz is. Én vagyok 177-8 és 88 kg. Inkább hízni kéne. 13F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!