Csalinap? 1300-ról 2000 kal?
Alapból 1800 kalória körül van az a mennyiség amit meg kellene ennem 1 nap hogy ebben a testsúlyban maradjak.
Én 1300-1500-at eszek hisz fogyni szeretnék.
A barátomnak nemsoká szülinapja lesz és étterembe megyünk, kiszámoltam (kb) 2000 kalóriát fogok bevinni (desszertet nem szamoltam bele, azt is enni fogunk de már ki se merem számolni 😂)
Gond lehet ebből a csalinapból vagy mivel ez egy 1 napos dolog, nem fog nagyon számítani?
Agyon tudnám verni aki ezt a csalinap kifejezést kitalálta. Csak a "bűnözés" a szrabb ettől.
Semmi bajod nem lesz egy naptól.
Rendben :)
Köszönöm
Egy napig szabadságon leszel az étrendeddel - ennyi. Semmit nem befolyásol, vagy ha igen, akkor pozitív irányba.
Kellemes ünneplést, érezd magad jól!
Mondjuk nem éhezéssel kéne kezdeni, mert 1300 az az :D, hanem normálisan enni.
A csalónap meg egy nagy bullsht.
Eleve nem olyankor kell elkezdeni a fogyókúrát, amikor mész nyaralni. Az meg, hogy miután már alapvetően nem vagy éhes, megeszed-e X dolgot csak mert jól néz ki meg finom (vagy mert amúgy ritkán/máskor esetleg egyáltalán nem jutsz hozzá), tisztán az agyadban dől el, meg ott, hogy hogyan akarsz hozzáállni.
Egy étkezéssel szerintem a világon nem szalad el semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!