Mit ajánlanátok így kezdésnek?
8 hónapja szültem a 2.gyerekem. eddig aktívan szoptattam, nagyon nem mertem semmit tenni magamért, most jött el az a pillanat, hogy utálom a testem, kezdenék vele valamit.
Sulyra ugyan ott vagyok, ahol teherbeesésemkor (72kg).
Viszont a testem totál átrendeződött. A kezeim, lábaim vékonyabbak lettek, de ami onnan lejött, mind a hasamra és a derekamra ment. Konkrétan undorodom magamtól.
Amit szeretnék, hogy itthoni mozgást ajánljatok. Eljárni se időm, se pénzem, se energiám.
Van ugrálókötelem, haskerék (vagy mi a neve) és hullahopp karikám.
Szülesek elött sosem volt szükségem mozgásra, igy elég kezdő vagyok.
Köszönöm, ha segítesz.
Köszönöm
A séta, futás az annyira nem jön be.
Futni mindig is gyűlöltem. Emellett volt egy térd sérülésem, ami miatt nem is tudok.
Séta van minden hétköznap, 2xúgy 20perc. A nagyobbikér megyünk oviba.
Ezt 2 hónapja csinálom, semmi látszatja :(
Délelött itthon tudnék csak bármit is csinálni, mert a kicsit ilyenkor leteszem, van időm. Ha a nagy hazaér, már nincs. A kicsivel pedig nem megyünk plusszba sétálni.
Köszönöm az ötleteket :)
Mint írtam, nem megyünk plusszban. Nem hiszem, hogy a lakás keretein belül, ne lehetne csinalni valamit, mindenki csak a sétával fogy.
Tudom jól, hogy a kajan is kell valtoztatni, de nem ez volt a kérdés.
Kérlek, meséld mar el, hol írtam, hogy lusta vagyok?!
Csak azt irtam, hogy itthon szeretnék délelött mozogni. De te nyilván tudod igy latatlanba az okát 🤦♀️
Jár a buksi simi
Rengeteg mozgásforma van, tele van a youtube. Te tudod neked melyik jön be. Keresgélj és megtalálod a számodra megfelelőt.
A napi 2x20 perc séta két gyerekkel pedig nem jelent semmit, hiába várod a csodát. KB. mintha mozgás téren számon tartod hányszor mész ki a mosdóba. Plusz mozgás kell de még az sem fog hatni ha nincs rendben a táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!