Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok így kezdésnek?

Mit ajánlanátok így kezdésnek?

Figyelt kérdés

8 hónapja szültem a 2.gyerekem. eddig aktívan szoptattam, nagyon nem mertem semmit tenni magamért, most jött el az a pillanat, hogy utálom a testem, kezdenék vele valamit.

Sulyra ugyan ott vagyok, ahol teherbeesésemkor (72kg).

Viszont a testem totál átrendeződött. A kezeim, lábaim vékonyabbak lettek, de ami onnan lejött, mind a hasamra és a derekamra ment. Konkrétan undorodom magamtól.

Amit szeretnék, hogy itthoni mozgást ajánljatok. Eljárni se időm, se pénzem, se energiám.

Van ugrálókötelem, haskerék (vagy mi a neve) és hullahopp karikám.

Szülesek elött sosem volt szükségem mozgásra, igy elég kezdő vagyok.

Köszönöm, ha segítesz.

2022. máj. 21. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok séta vagy kocogás, ha megy. A haskereket hagyd, felesleges, és biztos hogy gyenge hozzà a core izomzatod, akkor meg többet árt, mint használ.
2022. máj. 21. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Én Béres Alexandra 200% dvd-jére tornáztam, szerintem alakformáláshoz jó, meg van egy lépcsőző gépem. Most szándékozom 5 kg-ot fogyni.
2022. máj. 21. 21:52
 3/9 anonim válasza:
Napi 1 órát gyalogolj tempósan, légzésre figyelve. (én pl jövök a munkából, BKV helyett a fele utat így teszem meg, ) + Fit HD csatornán egész nap edzések vannak. Amikor alszik a pici, pont le tudsz nyomni egy 40 perceset. Én 2 hete kezdtem el, már nem akkora a hasam . Hidd el, Neked is látszódni fog.
2022. máj. 22. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm

A séta, futás az annyira nem jön be.

Futni mindig is gyűlöltem. Emellett volt egy térd sérülésem, ami miatt nem is tudok.

Séta van minden hétköznap, 2xúgy 20perc. A nagyobbikér megyünk oviba.

Ezt 2 hónapja csinálom, semmi látszatja :(

Délelött itthon tudnék csak bármit is csinálni, mert a kicsit ilyenkor leteszem, van időm. Ha a nagy hazaér, már nincs. A kicsivel pedig nem megyünk plusszba sétálni.

Köszönöm az ötleteket :)

2022. máj. 22. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát menjetek pluszban sétálni. Másrészt csak a mozgásnak nem lesz látszatja. A kaját is rendezni kell.
2022. máj. 22. 08:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem megyünk plusszban. Nem hiszem, hogy a lakás keretein belül, ne lehetne csinalni valamit, mindenki csak a sétával fogy.

Tudom jól, hogy a kajan is kell valtoztatni, de nem ez volt a kérdés.

2022. máj. 22. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet bohóckodni youtube videókkal, de azt hamar megunják az emberek. Főleg hogy ennyire lusta vagy, hogy kimenni se vagy hajlandó a lakásból.
2022. máj. 22. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Kérlek, meséld mar el, hol írtam, hogy lusta vagyok?!

Csak azt irtam, hogy itthon szeretnék délelött mozogni. De te nyilván tudod igy latatlanba az okát 🤦‍♀️

Jár a buksi simi

2022. máj. 22. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
59%

Rengeteg mozgásforma van, tele van a youtube. Te tudod neked melyik jön be. Keresgélj és megtalálod a számodra megfelelőt.

A napi 2x20 perc séta két gyerekkel pedig nem jelent semmit, hiába várod a csodát. KB. mintha mozgás téren számon tartod hányszor mész ki a mosdóba. Plusz mozgás kell de még az sem fog hatni ha nincs rendben a táplálkozás.

2022. máj. 23. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!