Hogy osszam el az étkezésem(időpontját) , ha napi 6 órát dolgozok(diákmunka), és nincs ebéd szünet?
8tól-14ig
9től-15ig
10től-16ig
11től-17ig, ezek lesznek össze vissza az időpontjai a munkaidőmnek( vendéglátás, szóval rugalmasan kell jönni)
Ti hogy osztanátok elmondjum 11től-17ig? Ebédeljek 11 előtt? Vagy vigyek a munkába valami gyors tartalmasan bekapható uzsit? Pl zabkeksz, ilyesmi.
Étel ötleteket, meg időponrilaf kajaelosztási ötleteket is nagyon megköszönök:)
Ja bocs, most látom, hogy írtad vendéglátásban dolgozol. Abban nincs tapasztalatom, de biztos ott is megoldható. Hacsak nem valami debil főnököd van..
(11-es voltam)
Én ennék munka előtt. Ha 8 ra mész akkor reggelit , ha 11 re mész akkor ebédet.
És ennék munka után. Ha 2 kor végzel ebédet, ha 5 kor végzel akkor is főtt kaját, aztán nincs kőbe vésve hogy 7 kor vacsorázni kell. Ha 5 kor eszel főtt kaját akkor 7 kor nem kell vacsorázni.
Én biztos nem maradnék tovább fél órát ha nem muszáj, csak ez miatt. 6 óra nem olyan sok hogy nem lehetne bírni.
13-as és 14-es: ezt mondjátok egy I-es típusú cukorbetegnek is légyszi... :)
Az meg a másik, hogy persze, kibírni mindent ki lehet, az már más kérdés, hogy hosszútávon tönkrevágjátok a szervezeteteket, mert összevissza időpontokban kajáltok mindenfélét.
Én mindenesetre nem bírnám ki, és nem is kötelező szerencsére. Ott is hagynám az ilyen helyet. Normális helyeken ez evidens, hogy félóra kajaszünet van a dolgozóknak. A rabszolgatartóknál ez tényleg idegen fogalom.
Most olvasom, #11-es írta, hogy kötelező, akkor lehet, mégis az. Nézz utána a munka törvénykönyvében.
Vendéglátásnál lehet, kihasználják az embert, ha nem tetszik, majd jön a helyedre másik, ettől függetlenül kötelező lenne...
15
A kérdező nem írta hogy beteg lenne.
Amúgy van és volt is cukorbeteg kollégám, ha nem eszik 10 kor akkor délben remeg a keze. De azt a pár falatot be tudja kapni akárhol akármikor, nem 5 fogásos menüt eszik végig. Általában menet közben a traktorban. Szóval a kérdező is csak meg tud oldani a 6 órából mondjuk felénél bekap valami ételt. Nem tudom, valahogy ez nem egy nagy probléma, meg úgy is alakul majd ott, mi a szokás stb… kár előre görcsölni rajta. Itt mi mondunk valamit a valóság meg felülírja majd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!