Hogy osszam el az étkezésem(időpontját) , ha napi 6 órát dolgozok(diákmunka), és nincs ebéd szünet?
8tól-14ig
9től-15ig
10től-16ig
11től-17ig, ezek lesznek össze vissza az időpontjai a munkaidőmnek( vendéglátás, szóval rugalmasan kell jönni)
Ti hogy osztanátok elmondjum 11től-17ig? Ebédeljek 11 előtt? Vagy vigyek a munkába valami gyors tartalmasan bekapható uzsit? Pl zabkeksz, ilyesmi.
Étel ötleteket, meg időponrilaf kajaelosztási ötleteket is nagyon megköszönök:)
Eddig így ettem:
Reggeli kb 7kor
Ebéd 12,1kor,2kor
Uzsonna 3kor,4kor
Vacsora 7kor
Én a helyedben két nagyobb étkezést ikatnék be munkanapokon. Egyet indulás előtt, egyet pedig mikor hazaértél. Én igénylem a kis étkezéseket is, szóval vinnék valami nasit melóba (egy adag túró keksszel, chia puding, kis szendvics).
Plusz kaja ötlet: szoktam sütni egészségesebb sütiket (túrós, krémsajtos, cukorcsökkentett, stb..), ezekből egy-egy szeletet szoktam enni a kisebb étkezésekre. Instagramról veszem az ötleteket. Ajánlani nem tudok senkit, mert feliratkozva nem vagyok rájuk, csak görgetem a feedet és ott feldobálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!