Mióta cigizek nem eszek annyit? Fogok fogyni
Ha a célod a fogyás, akkor hülyeség.
Én egyetem alatt szoktam rá, azóta átkozom is magam. Igaz, leadtam 10kg-ot, 3 hónap alatt mert kb nem ettem semmit, mivel étvágyam is alig volt, de cserébe tönkre ment az inzulin reakcióm, lett egy csomó emésztési problémám, most próbálom rendbe hozni. Azóta leszoktam, a súlyom tartom, bár nehéz, inkább sportolok. De azóta is probléma van a vércukor szintemmel pl, ami nem játék..
#2 "A cigizés is egy pótcselekvés csak úgy mint az evés." Van egy kiskönyved aminek a cime: Bödületes ökörségek. Ebböl vetted ezt? Az evés, ami az önfenntartás része, mitöl lenne potcselekvés?
#4 Elméletileg igazad van, csak az egész emésztési, felszivodási folyamatot kell figyelembe venni! Nem csak a szádba betett kaloriákat! Azt pedig befolyásolja a dohányzás is.
5. Biztos jó dolog külön kötözködni, de te is tudod, hogy a 2-es a túlevést értette.
A második kifogásodra pedig: az egész emésztési, felszívódási folyamat már bele van számolva a kalóriakeretbe (nem, nem abba, amit a kalóriabázis vagy a yazio dob ki, mikor először számolod ki, hanem abba, amit az előzetes becslés után mindenki magának kitapasztal hetek alatt - igen, azért, mert mindenki más, de ezt a kalóriakerettel figyelembe lehet venni).
Felesleges ezért rászokni a bűzrúdra. Ismerősöm évek óta szívja mégis 150kg, és nem izmok miatt. Maximum akkor fogyhatsz, ha a szükséges evés helyett is bagózol. De a leszokás viszont szívás lesz
Sokkal egyszerűbb ha normálisan, egészségesebben eszel, mozogsz, és kerülöd az érzelmi evészeteket.
Akik rászoknak a cigire, majd megpróbálják letenni, sokkal több esetben híznak meg, mert az egyik függőséget másikkal helyettesítik és feleslegesen is kajálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!