Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mióta cigizek nem eszek...

Mióta cigizek nem eszek annyit? Fogok fogyni

Figyelt kérdés

#Vovi
2022. máj. 18. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Netto baromság, 15 éve szívom és jojó effektben vagyok. Akkor fogytam,ha diétáztam és mozogtam. Ellenben már most jelzem,ha rászoksz és utána leteszed,mégjobban meghízol. Ez 1000x gyakoribb. Szóval inkább ne dohányozz.
2022. máj. 18. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
A cigizés is egy pótcselekvés csak úgy mint az evés. Magától a cigitől nem fogysz le. Max attól fogsz fogyni mert evés helyett elfüstölöd a pénzed.
2022. máj. 18. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Ha a célod a fogyás, akkor hülyeség.

Én egyetem alatt szoktam rá, azóta átkozom is magam. Igaz, leadtam 10kg-ot, 3 hónap alatt mert kb nem ettem semmit, mivel étvágyam is alig volt, de cserébe tönkre ment az inzulin reakcióm, lett egy csomó emésztési problémám, most próbálom rendbe hozni. Azóta leszoktam, a súlyom tartom, bár nehéz, inkább sportolok. De azóta is probléma van a vércukor szintemmel pl, ami nem játék..

2022. máj. 18. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha kalóriadeficitben vagy, akkor fogsz fogyni, kedves kérdező. Ha nem, akkor nem. Nézz utána a kalóriadeficit fogalmának.
2022. máj. 18. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

#2 "A cigizés is egy pótcselekvés csak úgy mint az evés." Van egy kiskönyved aminek a cime: Bödületes ökörségek. Ebböl vetted ezt? Az evés, ami az önfenntartás része, mitöl lenne potcselekvés?

#4 Elméletileg igazad van, csak az egész emésztési, felszivodási folyamatot kell figyelembe venni! Nem csak a szádba betett kaloriákat! Azt pedig befolyásolja a dohányzás is.

2022. máj. 19. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5. Biztos jó dolog külön kötözködni, de te is tudod, hogy a 2-es a túlevést értette.

A második kifogásodra pedig: az egész emésztési, felszívódási folyamat már bele van számolva a kalóriakeretbe (nem, nem abba, amit a kalóriabázis vagy a yazio dob ki, mikor először számolod ki, hanem abba, amit az előzetes becslés után mindenki magának kitapasztal hetek alatt - igen, azért, mert mindenki más, de ezt a kalóriakerettel figyelembe lehet venni).

2022. máj. 19. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Felesleges ezért rászokni a bűzrúdra. Ismerősöm évek óta szívja mégis 150kg, és nem izmok miatt. Maximum akkor fogyhatsz, ha a szükséges evés helyett is bagózol. De a leszokás viszont szívás lesz

Sokkal egyszerűbb ha normálisan, egészségesebben eszel, mozogsz, és kerülöd az érzelmi evészeteket.

Akik rászoknak a cigire, majd megpróbálják letenni, sokkal több esetben híznak meg, mert az egyik függőséget másikkal helyettesítik és feleslegesen is kajálnak.

2022. máj. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!