Akkor ez most hogy van?
Figyelt kérdés
Fogyokurazok, 1500-1600 kozott van a szintentarto kaloriam. Kaloriadeficitben vagyok (1300kcal), igy 200-300kcal a deficitem alapjaraton. A Yazio alkalmazassal szamolgatok es alapbol szamolja a lepeseimet. Akkor a megtett lepesek szama es a deficit szama osszedodik (~300+200=500), igy vegul 500 kalorias deficitben vagyok, vagy azok a lepesek amiket szamol (iskolaba/ban, illetve haza altalaban 10k megvan) azok meg a szintentartomba szamitanak bele, es igy csak 2-300 kalorias deficitben vagyok?2022. máj. 12. 20:45
1/2 anonim válasza:
Az alkalmazás eleve számol a napi aktivitásoddal. 2-300kcal a deficited.
Ha sporttal szeretnéd növelni, akkor plusz mozgás kell. (A kalóriát ne csökkentsd, eleve nagyon vékony lehetsz, valószínűleg fogynod sem kellene, csak formálódni.)
2/2 anonim válasza:
Szerintem a BMRed 1500 inkább. Az alá pedig nem kellene menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!