Mennyi idő múlva lesz látványos a változás, illetve karácsonyig mennyit változik?
Elkeztdem futni 3 napja, és ezt karácsonyig nem is szeretném abbahagyni (van itthon futópadom, szóval mindennap fél óra kocogás). 4-es fokozaton futok, ami egy kényelmes kocogás, mivel azt olvastam, hogy jobb a lassú futás a fogyáshoz. Ezen a fokozaton 30 perc alatt kb 2 kilómétert teszek meg. Az étrendemen is változtattam sokkal "mediterránosabb" (azt hiszem így mondják :)) kerülöm a tésztákat, kenyereket és a zsíros ételeket. Most kb 162 cm vagyok és 72 kiló (tudom sok, ezért is szeretnék változtatni. Mikorra lesz látványos a fogyás illetve átalakulás?
17/L
Pont ezek a méreteim nekem is:) Nem valami jó. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van ezért híztam. Elötte mindig 55-56 kg voltam. Én majd felülést akarok csinálni. Futni nem szeretek. Rubint Rékát nem próbálod meg?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!