Sikeres fogyókúrázó férfiak, ti mit ennétek ha 80kgról szeretnétek lefogyni 75 re 10 hét alatt?
Ülő munkát végzek, ritkán, vagy egyáltalán nem sportolok, 25 éves vagyok.
Köszönöm, ha segítesz.
Töltsd le a kalóriabázist, számold ki, mennyi kalóriára van szükséged, aztán a keretet töltsd meg értelmes táplálékokkal. Ez utóbbi a dolog nehezebb része. Néhány alapanyag, ami nekem bevált: purpur kenyér, zabpehely, cukormentes mandulatej, quinoa, tojás, light sajt, feta, salátaöntetnek lime, olivaolaj, feissen őrölt bors; zsírszegény túró, cukkini, gomba, csirkemell, sonka, brokoli/karfiolrizs, lencse, paradicsom, tésztákból lencse vagy csicseriborsó.
Pár étel, amit szoktam csinálni, és könnyű őket beépíteni: cukkinitócsni, felhőlángos, mindenféle rakott zöldség, tk tortillába töltött bàrmi (sonka és tojással reggelire vagy csirkemellel, sajttal ebédre, vagy dürümként feltekerve sok salátával és bármi hússal).
Nő vagyok, szóval nem kifejezetten férfi ételek, bár nem tudom, miért lenne az más.
letöltöttem, elméletileg 1727 kcalt ehetek ha 0,5kg-ot szeretnék fogyni hetente.
Valahol olvastam, hogy érdemes este 8-tól másnap délig koplalni mert ez is segítheti a fogyást, viszont sok helyen meg azt írják ez lassítja az anyagcserét, így inkább egyek napi 5x keveset.
Ez mennyire valid?
Akkor és úgy egyél, ahogy neked megfelelö - a kalóriakeret betartása mellett.
Szerintem a több/sok zöldség igen jó ötlet, mert laktat és kevés benne a kalória. Ha eszel húst, akkor abbból meg általában a kevesebb szírtartalmút érdemes fogyasztani. Persze néha lehet zsírosabbat is, csak abból kevesebb fér bele a kcal-keretbe
6: egy nagy lópiculát.
Zsírral olyan gyönyörűen túl lehet lépni a kalóriakeretet, hogy a fal adja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!