Milyen vizsgálat szükséges? Terhesség után így megváltozni
Ez adottság, ízlés. Nem tudsz rajta változtatni, ahogy más sem, pl én sem. De kordában lehet tartani. Olyan étkezéis szokásokat kell kialakítanod amit tudsz tartani. Nekem ami bevált, hogy főétkezés után mikor kívánom megeszem egyetlen kocka cukormentes csokit, lassan, nyammogva. Keveswbb kalória, hosszabb ideig érzett íz. Uzsonnára már sósat kívánok emiatt. Vacsira eleve nem jó edeset enni kert nagyreszt nagy az edessegek zsirtartalma.
Amit tudsz még csinálni, hogy zsírszegény túrót eszel gyümölccsel, pár kanál lekvárral, vaníliás eritrittel.
És talán a legnagyobb igazság hogy ha lusta vagy, dagadt maradsz. Gondokj már bele hogy mitől fogynál le haa lusta vagy lefofyni. Én is lusta voltam, 7 évig. Aztán 100 kilóra híztam, beleraktam a várakozás miatti sokkal több melót, mintha korábban kezdtwm volan és most jól érzem magam
Nem nemlétző betegségekbe kell.kapaszkodni hanem a józan parazsti észbe
Mégis milyen vizsgálatot akarsz?
Terhesen elhíztál, aztán belekényelmesedtél a jóba, most meg szr visszaállni.
Mindenkinek szr.
Vegyél erőt magadon, a cukorfüggőségből kijövéshez nem kell semmilyen vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!