Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vizsgálat szükséges?...

Milyen vizsgálat szükséges? Terhesség után így megváltozni

Figyelt kérdés
Sziasztok terhességem előtt lefogytam 23 kilót. Viszonylag könnyen ment mivel nem voltam édes szájú soha. Bár a vége felé túlzásba estém mivel megalt a fogyás és drasztikusan csökkentettem a kalóriát napi 400-500 között ettem. -éhez csatlakozott némi bulimia is. Aztán terhes lettem zabáltam boldog voltam. Na most már 8honapos a fiam szeretném leadni a +13kilot. De egyszerűen nem megy!!!! DECEMBER óta csinálom azt hogy 3nap diéta (1500kcal) aztán előjön a édesség utáni sóvárgásom ami ezelőtt sose volt és ennem kell mindent is. Zabálók 3napig aztán megint diéta. Így azt értem el hogy tartom a súlyon 😔 168 cm vagyok és 73 kiló. Sose voltam édesség függő de mióta terhes voltam meghalok értük. Agyilag is gyenge lettem kitartásom oda lett.. lusta vagyok külön főzni magamra. Pedig tudom vannak diétás nasik is de LUSTA vagyok. Milyen vizsgálatot kell elvégezni hogy megtudjam miért kívánom ennyire az édeset?
2022. ápr. 29. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Ez adottság, ízlés. Nem tudsz rajta változtatni, ahogy más sem, pl én sem. De kordában lehet tartani. Olyan étkezéis szokásokat kell kialakítanod amit tudsz tartani. Nekem ami bevált, hogy főétkezés után mikor kívánom megeszem egyetlen kocka cukormentes csokit, lassan, nyammogva. Keveswbb kalória, hosszabb ideig érzett íz. Uzsonnára már sósat kívánok emiatt. Vacsira eleve nem jó edeset enni kert nagyreszt nagy az edessegek zsirtartalma.

Amit tudsz még csinálni, hogy zsírszegény túrót eszel gyümölccsel, pár kanál lekvárral, vaníliás eritrittel.

És talán a legnagyobb igazság hogy ha lusta vagy, dagadt maradsz. Gondokj már bele hogy mitől fogynál le haa lusta vagy lefofyni. Én is lusta voltam, 7 évig. Aztán 100 kilóra híztam, beleraktam a várakozás miatti sokkal több melót, mintha korábban kezdtwm volan és most jól érzem magam

Nem nemlétző betegségekbe kell.kapaszkodni hanem a józan parazsti észbe

2022. ápr. 29. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen vizsgálatot akarsz?

Terhesen elhíztál, aztán belekényelmesedtél a jóba, most meg szr visszaállni.

Mindenkinek szr.

Vegyél erőt magadon, a cukorfüggőségből kijövéshez nem kell semmilyen vizsgálat.

2022. ápr. 29. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A lustaságot nem diagnosztizálják vérvétellel.
2022. ápr. 29. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!