Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A karomból miért nem fogyok?...

A karomból miért nem fogyok? Hogyan indulna be onnan is a fogyás?

Figyelt kérdés
Edzek is rá, emiatt még vastagabbnak tűnik, izom is van rajta, de háj is bőven, nagyon csúnya látvány :( Hagyjam inkább abba az edzést, edzek csak alsótestre, és kardiózzak mellette többet? Nagyon enyhe kalóriadeficitben vagyok csak a súlyzós edzés miatt, nem is hagyom szeretném növelni a deficitet, ha nem muszáj. Csak nem értem, a testem többi részéről olyan szépen tűnik el a zsír, a karom meg hatalmas,és ennek jó része háj.
2022. ápr. 28. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, sajnos nem tudod befolyásolni, hogy honnan, milyen mértékben fogyj.
2022. ápr. 28. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Ami késik, nem múlik. Én fogytam 44 kg-t, tudod, hogy a lábamon csak kb. 20-25 kg fogyás után látszott valami? :) De végül arról is elkezdett lejönni a fölösleg. Ami késik, nem múlik. Ne aggódj, csak légy türelmes, megéri!
2022. ápr. 28. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:

adottság, mindnekinek más sorrendben megy le a zsír. ha neked pl a comb lenne az utolsó és nem a kar, akkor most az lenne a bja, hogy még mindig milen vastag a combod

egyébként mindenképp eddz karra, mert hiába látod zsírosnak, ahogy nő alá az izom, sokkal tónusosabb, fromásabb elsz. és optikailag kevésbé fog zsírosnak tűnni, mint ami. nekem is még van mi lötyög a karomon 33 kg fogyás után, de befeszítve olyan bicepszem van, hogy a fiútesóim is megirigylik. meg amikor mozgok nem lötyög annyira, mintha csak zsí lenen, nem izom

2022. ápr. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!