40 perc Cindy Crawford fitness mennyi kalóriát éget el?
Figyelt kérdés
Ti mikor tornáznátok a helyemben? Suli előtt reggel, vagy utána?2010. szept. 16. 11:49
1/4 anonim válasza:
Én is az ő tornáját csináltam,még sulis koromban. Ballagásra akartam lefogyni,mert enyhén szólva jó húsban voltam. 168centihez 72!!kg. Igaz,én diétáztam is,plusz heti 5-6 alkalommal végeztem az edzésprogramjait,így 2 hónap alatt 12 kilót fogytam!
25/N
2/4 anonim válasza:
Cindyvel vigyazz,
mert sok az izommunkaja, tehat amikor erosek a combjaid, akkor nem biztos, hogy Neked megfeleloek a gyakorlatai.
3/4 anonim válasza:
Az utolsoval ellenkeznek! Mert nekem nagyon izmos labam volt, en nagyon vaskos voltam. Es nekem is hatasos volt mert lefogytam vele habar en mindennap megcsinaltam. De meg eri mindennap raszanni a teljes videot, mert le is fogyol jobb lesz a kozerzeted tole formasabb leszel, es nem szenvedve mert egyszeru konnyu tornat vegez. Nem ilyen szanalmas rubint reka katonai kikepzeseket.
4/4 anonim válasza:
16:35
Nekem bevallt ez a torna, de az egyik ismerosomnek nem igazan, mivel eleve egy vastag combu lanyrol volt szo, tehat amit fogyott, az vissza is jott izom formajaban!
Jane Fondanak vannak nagyon jo zsiregeto gyakorlatai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!