Julius kozepeig mostantol mennyit fogyhatok?
Normalisan mennyit es ha drasztikusan csinalok
Mennyit?
30/L 160 cm 72 kg
Tudom nem szabadna drasztikusan, de mar lassan ott jarok lekakkantom…
Drasztikusan 10kg, normálisan ~5kg.
De ha normálisan nem tudsz lefogyni akkor jó eséllyel drasztikusan sem fog menni mert ahhoz jóval nagyobb akaraterő kell, főleg ha 2 hónapig akarod csinálni.
Miket eszel, miket mozogsz? Mióta csinálod?
Heti fél vagy 1 kg-t tudsz leadni. Tehát kb. 10-12 kg-t tudsz leadni, ha sikerül.
30 évesen lánynak írni magad elég meredek.
Drasztikusan meg ne fogyj, mert hamar 80 kiló is leszel. Kalóriadeficitben legyél, sok edzéssel, egészséges kajákkal, több nem kell ehhez.
Kaloria deficit, 16/8
Reggeli zabkasa, zabkenyer, tojas rengetek zoldseg, ilyenek
Ebed csirke leginkabb zoldseggel vagy hal, vacsira is hasonlo. Ilyenek, ki merve. Rengeteg viz, semmi udito. Futo pad, torna.
Egy ideje megy, Semmi nem tortenik
7 es Nem tudom, allandoan faradt vagyok barmit csinalok, voltam orvosnal par eve emiatt, azt mondta fiatal vagyok biztos sok a buli…. Most meg kint vagyok Angliaba es itt nem egyszeru orvoshoz menni!
Szamolom es appba vezetem!
Drasztikus alatt smoothie detox vagy lebojt kura, ilyesmire gondoltam😩
Tobb eve sokszor bele vagtam es nem mennek le a kgok, 3 kg-at ugrik fel le! Feher Cukrot nem eszek ezer eve! Feher kenyeret sem, feher lisztet tartalmazo eteleket sem!
Utalom magam, eletkedvem nincs, nem all jol semmi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!