10 cm-t mennyi idő alatt tudok leadni?
Figyelt kérdés
Általában kilókat szoktak kérdezni, a kérdésem kicsit furcsának tűnhet :D. Nem tudom, hogy ezt egyáltalán meg lehet-e határozni. Arról lenne szó, hogy van egy régi nacim, amibe szeretnék visszafogyni. Most már ott tartok, hogy fel tudom venni, csak összegombolni nem: még 10 centi kell hozzá. Tudom, hogy ez még elég sok, de akkor is elérem a célt :). Ha valaki mérte a centiket, gondolom valami körülbelüli időt tud mondani. Rendszeresen, egészségesen táplálkozom, heti 4x futok.2010. szept. 15. 21:36
11/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van, méreket nem írtam :). 98 / 83 / 108, hát nem egy homokóra alkat :D. Egyébként kb. 12 kilóval vagyok több, mint két éve, akkor az említett nadrág még nagy is volt rám kicsit. Ehhez viszonyítva szerintem olyan 8 kg mínusz után újra felpróbálhatom, de fene tudja :D. Az étkezéssel, mozgással biztosan jó úton haladok, tisztában vagyok mit szabad és mit nem, s hogy meg kell dolgozni azért, amit el akarunk érni :). Azért örülnék neki, ha karácsonykor viselhetném :).
2010. szept. 16. 08:18
12/12 A kérdező kommentje:
A folyadékra nem válaszoltam: napi 2-2,5 liter szokott lenni, kizárólag víz :). Amitől egyébként nagyon oda vagyok, mivel régebben csak fél litert ittam egy nap. Tudom, nevetségesen kevés, sokat küzdöttem, hogy felhozzam a két literre, örülök, hogy sikerült.
2010. szept. 16. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!