Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sör tényleg hizlal?

A sör tényleg hizlal?

Figyelt kérdés
Ha eddig tartottam a súlyomat és mostantól minden nap megiszok egy doboz sört és nem figyelek oda, hogy cserébe kevesebbet egyek, akkor hosszabb távon elkezdek tőle hízni?
2022. ápr. 17. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
A sör az hízlal. Konkrétan üres kalória. Nem tudom pontosan mennyi van egy üvegben, de a google 217 kcalt ír 500mlhez. Szóval az eléggé sok.
2022. ápr. 17. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Egyrészt sok üres kalória, màsrészt savat csinál és megéhezel tőle, harmadrészt én még embert nem láttam egy sört inni. Legalább kettő kell, hogy érezd, hogy ittál valamit. Az meg már egy normális ebéd kalóriamennyisége tud lenni.
2022. ápr. 18. 00:10
 3/7 anonim válasza:
71%
Nincs olyan, hogy egy étel/ital hízlal. Ha több kalaróiát viszel be mint a szükségleted akkor szedsz fel súlyt. Bár ettől még a sör üres kalória.
2022. ápr. 18. 01:57
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Én sokat sörözök de sovány vagyok
2022. ápr. 18. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ahogy #3 írta. Önmagában nem hizlal semmi, számolni kell a kalóriát. Vannak nagyon kalóraidús barnasörök.
2022. ápr. 18. 15:19
 6/7 anonim válasza:
0%
Egy sör annyi kalória mintha megennél egy nagy szelet pizzát, mindenképpen hízlalni fog, főleg ha eleve olyan az alkatod hogy könnyen hízol.
2022. ápr. 19. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Viszont nem ugyanaz,mintha ettél volna egy pizzát.Nincs benne zsír,se cukor se fehérje,és azonnal kipisiled….
2022. ápr. 20. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!