Az almát be kell írni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha az almákat nem számolom, akkor nem léptem át az 1500kalóriát, viszont ha igen akkor elég sokkal.:( kaloriabazis szerint 1 alma 94 kcal és én megettem hármat, de én úgy voltam vele, h a gyümölcs az jó, az egészséges, mígnem utána olvastam, h sok cukor van benne stb, tehát az lenne a kérdés végérvényesen, hogy be írjam, vagy az alma nem számít hízlaló dolgok közé? Nagyon bánt hogy így napvégére mégis csak elrontottam a deficitet, főleg hogy hétfőn kezdtem a fogyókúrát :(2022. ápr. 13. 18:22
1/9 anonim válasza:
Mindent be kell írni, de ne legyen bűntudatod, nem rontottál el semmit.
Holnap folytatod :)
2/9 A kérdező kommentje:
Ezentul jobban odafigyelek! Koszonom a valaszt :)
2022. ápr. 13. 18:44
3/9 anonim válasza:
Minden számít, amiben van kalória, nincs olyan, hogy hízlaló vagy nem hízlaló kaja. Csak a kalória számít fogyás szempontjából. De ne aggódj, tényleg nem rontottál el semmit, majd holnap jobban odafigyelsz, emiatt ne érezd rosszul magad.
4/9 A kérdező kommentje:
Bevallom, a 3. alma csoki helyett volt, nagyon megkivantam de inkabb almat ettem, hogy nagyjabol vegye el azt a vagyat, szoval talan kicsit buszke vagyok magamra:) vegul amugy letornaztam, sokkal jobban erzem magam! Koszonom a valaszt neked is utolso, veletlen felig hasznos valaszt adtam pedig hasznost akartam :(
2022. ápr. 13. 20:11
5/9 anonim válasza:
a gyümölcs egészséges, és a cukortartalmától sem kell félni, hisz van mellette rost, vitamin stb
ha fogyni is szeretnénk és nem csak egészségesek lenni, akkor bizony fel kell írni. próbáld belekalkulálni a napodba hogy megeszel 2-300 kalóriányi gyümölcsöt és a többit edd meg más ételekből
6/9 anonim válasza:
Lehet amúgy, hogy igazából a keret a kicsi, és azért igényelte a szervezeted azt a kis többletet. Gyakori, hogy valaki túl gyorsan akar fogyni, és túl kicsi lesz a keret. De majd kitapasztalod.
7/9 anonim válasza:
Ha erős a vágy valami édesség iránt, akkor valamit nem jól csinálsz.
Lehet, túl alacsony a kalóriakeret, vagy túl sok az étkezésben a gyors felszívódású szénhidrát, vagy nincs mellette elég mozgás.
8/9 anonim válasza:
kérdező, te nem csak sötét vagy, hanem dagadt is maradsz
és most töröltesd ezt is, kis nyomi
9/9 anonim válasza:
7-es az nem biztos. Hormonális oka is lehet. Én onnan tudom hogy egy hét múlva megjön , hogy elkap az ölni tudnék egy csokiért érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!