Akinek volt TB által támogatott bőreltávolító műtétje, tudna írni?
A BMI-m 35.8 körül van most, nagyon le akarok fogyni. Felhívtam a háziorvosom, hogy szeretném rögzíttetni a súlyom, hogy majd ha oda kerül a sor, akkor legyen dokumentáció arról, hogy mennyi a magasságom és a kezdő súlyom.
Az asszisztens nem igazán hallott még ilyenről, de elmegyek hozzá és lemér, ad róla valamilyen papírt. Nálatok hogy nézett ki egy ilyen dokumentáció, van erre szabályozás, hogy később milyen papírt fogadnak el?
Vagy lehet ez bármilyen orvosi papír, amin szerepelnek az adataim és a doki pecsétje?
Úgy olvastam, hogy annak lesz TB által támogatott az ilyen műtét, akinek a kezdő BMI-je min. 35, és legalább 10 egységgel csökken, valamint legalább 1 évig megtartja.
Köszönöm a válaszod!
Mármint onnantól kell 1 évet várni, hogy megállapítják, hogy jogosult vagyok a műtétre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!