Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek volt TB által támogatot...

Akinek volt TB által támogatott bőreltávolító műtétje, tudna írni?

Figyelt kérdés

A BMI-m 35.8 körül van most, nagyon le akarok fogyni. Felhívtam a háziorvosom, hogy szeretném rögzíttetni a súlyom, hogy majd ha oda kerül a sor, akkor legyen dokumentáció arról, hogy mennyi a magasságom és a kezdő súlyom.

Az asszisztens nem igazán hallott még ilyenről, de elmegyek hozzá és lemér, ad róla valamilyen papírt. Nálatok hogy nézett ki egy ilyen dokumentáció, van erre szabályozás, hogy később milyen papírt fogadnak el?

Vagy lehet ez bármilyen orvosi papír, amin szerepelnek az adataim és a doki pecsétje?

Úgy olvastam, hogy annak lesz TB által támogatott az ilyen műtét, akinek a kezdő BMI-je min. 35, és legalább 10 egységgel csökken, valamint legalább 1 évig megtartja.

2022. márc. 2. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
Én fél év súlytartásról tudok, de igazából mindegy, úgyis egy évet kell várni a műtétre. Bármilyen orvosi lelet jó, nekem pl egy endokrinológustól származó leletem van a kezdősúlyomról, bár annál egy tizessel több voltam, amikor elkezdtem fogyni, de még így is bőven megvan a 10 pontos csökkenés. Én most ott tartok, hogy egy hónapja voltam a háziorvosnál, hogy jegyezze fel a súlyomat, az enyém sem tudta, miről beszélek, de mondtam neki, hogy ne foglalkozzon vele, csak legyen nyoma eesztben, hogy ennyi kg vagyok.
2022. márc. 2. 10:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Mármint onnantól kell 1 évet várni, hogy megállapítják, hogy jogosult vagyok a műtétre?

2022. márc. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!