Miért nem fogyok?
*nem inzulin dependens
Ezt írták rá, csak elírtam.
az egyik megoldás, hogy nem 1300 kalória amit megeszel, hanme sokkal több, 200 felett és valamit elszámolsz
ugye azt nem tudjuk, hogy mi a többi étkezés, ami nem a reggeli, ert ha pl nem magadra főzöl és csak tippeled az ételt, akkor ott nagyon elcsúszhat. egy-egy éttermi adagban átlagosan 800-1000 kcal van
de ami sokkal esélyesebb, hogy ez téynleg 1300 és éhezel. az éhezéssel lelassul a test, az emésztés és az anyagcsere. elkezd igazodni és a korábbi anyagcserédnél kevesebb energiára lesz szükséged. így nem fogsz fogyni, mert amit kevésnek hiszel, az túl kevés, ahhoz alkalmazkodik a test
tehát amit én erősen javaslok a kalória növelése. ha tényleg ennyit edzel, bőven elégeted és kell is az energia a testednek a regenerálódásra. én alacsonyabb vagyok, de 80 kilósan 1600-1700 kalórián fogytam és csak 2x edzettem. mivel rajtad kisebb a túslúly aránya, a1700-1800 kalórirát kéne szerintem megcéloznod és figyelni a tested. növeld a kalóriát egy hétig, mindent csinálj ugyanígy és csak msáfél-két hét uán állj mérlegre. hidd el, lefele fog indulni a mérleg.
amire még nagyon kel figyelned, az a szénhidrát, mert alapbetegséged van. viszont ezt (és jobb esetben a kalóriát is) egy dietetikus tudja jól beállítani. kérned kéne beutalót dietetikushoz
Miket szoktál enni, leírod kb 3 napod? Akkor jobban rálátunk.
1300-zal, ha éhezés lenne is, akkor is fogynod kéne, éhező üzemmód ilyen formában nem létezik. Max nem lenne egészséges a kevés kalóriabevitel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!