Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha forró vízben fürdök, úgy...

Ha forró vízben fürdök, úgy égetem a zsírt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 18:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem fogsz fogyni, csak ráncos leszel tőle. De az se azért, mert fogynál, hanem mert a meleg miatt egy kicsit megnő a bőröd térfogata. Láttál már villanypóznák között kifeszített vezetékeket télen és nyáron? Ha igen, láthattad, hogy nyáron mélyebben lóg, mint télen, na, az is emiatt van.
2008. dec. 17. 22:36
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

Ha 200 kilósan beüls a kádba,kábé másfél liter forró víz , és ki lehet tenni a táblát:

MEGTELT!

:DDD

(Ha a humor rovatba teszed ezt fel biztos nem röhögök ennyit)

2008. dec. 17. 22:42
 23/34 anonim ***** válasza:
91%
Eddig is olvastam jopofa, furcsa kerdeseket itt, de ez a forrovizes fogyokura mindenen tultesz! Ez az uj forradalmi fogyokura, nem birom a nevetest abbahagyni, most megyek, es veszek egy forro furdot en is!
2008. dec. 18. 01:38
 24/34 anonim ***** válasza:
78%

Néhány olyan fogyi tipp amivel tényleg leadhatsz pár kilót.

A forró vizben ne fürödj,hanem idd,olyan melegen ahogy csak tudod.Nagyon rossz,de így tényleg fogyhatsz,rengeteg nyers paradicsom,narancs,mandarin ananász és ezeknek a 100%-os cukrozatlan leve.Barna kenyér,hagyma,fokhagyma,vaj helyett jó minőségű májkrém.Ezek apróságok,de sokat használnak.

2008. dec. 18. 15:39
 25/34 A kérdező kommentje:

nem tom mi olyan hülye kérdés ebben?! Az újságban olvastam és furcsán hangzott ezért kérdeztem meg itt,hogy valóban lehetséges-e? De a sok ráérő ember mi mást tudna csinálni mint hogy kötekedjen ;) GRAT!!! Unalmas lehet az életetek (:

A normális válaszokat meg thx!:)

2008. dec. 18. 18:57
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
ha ilyen buta vagy 16 évesen az tényleg gáz. és azért ne legyen utódod mert nem hinném,h ilyen buta létedre feltudj nevelni egy értelmes embert. meg szerintem ebben a dologban van genetika is úgyhogy ne akard ezt az erényed tovább örökíteni senkinek!
2008. dec. 18. 19:23
 27/34 A kérdező kommentje:
Ebben semmi butaság nem volt!Talán nem lehet megkérdezni,hogy igaz-e amit olvastam?
2008. dec. 18. 19:37
 28/34 anonim ***** válasza:
68%
Legközelebb írd a kiegészítésben, hogy újságban olvastad. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az én normális válaszomat ugyan miért pontozta valaki le. Na mindegy, úgy tűnik, mások meg ezzel szórakoznak, hogy lepontozgatják az értelmes válaszokat. Jön a karácsony, biztos van, akinek ez a legnagyobb öröme, hogy lepontozgat, hát legyen neki...
2008. dec. 18. 19:49
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban mindig megmagyarázni hogy mit miért kérdezek...pontosan azért kérdezem mert normális választ várok rá,de ne érts félre nem bunkózni akartam,legalábbis nem veled :D És különben se törődj a bunkó emberekkel ha ők ezt élvezik hogy lepontozhatnak másokat akkor további jó szórakozást nekik!
2008. dec. 18. 20:25
 30/34 anonim ***** válasza:
85%
Ovakodj a forro vizben valo furdéstol, rovid ideig fokozhatod a furdoviz homérsékletét ha egészséges a szived, de semmi esetre se vidd túlzásba, mert inferktus veszélyes. Zsirégetésre pedig teljesen alkalmatlan a forro viz, ezt ha újságban olvastad,akkor azt viccnek szánták!
2008. dec. 21. 02:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!