Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha forró vízben fürdök, úgy...

Ha forró vízben fürdök, úgy égetem a zsírt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 18:07
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
hát igen a másik fele meg az hogy még írni sem tudd!
2008. dec. 17. 19:36
 12/34 anonim ***** válasza:
87%
a tudd az nem két d hanem csak 1 :D szóval tud :D :P muszáj volt,bocsi :) amúgy melletted vagyok,csak leirtam :D :)
2008. dec. 17. 19:47
 13/34 anonim ***** válasza:
89%

utolsó vagyok :)

mármint az attól függ,hogy milyen formában irod le,de ahogy te irtad az úgy 1 d :P

2008. dec. 17. 19:48
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

Még irni sem tudd? - Ez jó volt.

(Bocs, a gépemen nincs hosszú i, még mielőtt valaki ebbe is belekötne.)

De komolyan. Ha 16 éves vagy, akkor tanultál már elvileg biológiát. Tudnod kellene, hogy a fogyás nem függ attól, hogy milyen meleg vizben fürdesz.

2008. dec. 17. 19:48
 15/34 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogyásról volt szó, hanem zsírégetésről. Márpedig a forró víz égeti a zsírt, csak megfelelő hőmérséklet kell hozzá, olyan 90-95 fok. Mondjuk elég büdös lesz tőle.
2008. dec. 17. 19:53
 16/34 anonim ***** válasza:
85%

Nagyfazék a tűzhelyre, felteker 150°-ra és hajráá.

Nem lehetsz ilyen degenerált :)

Szerintem 16 évesen inkább tanulj (lehet segítene a helyesírásodon is) és ne azon törd aaaz... agyad? Szal a fejed, hogy mitől tudnál anorexiás pcsa lenni.

Jah és tényleg ne szaparodj :D Kímélj meg minket kérlek.

2008. dec. 17. 20:03
 17/34 A kérdező kommentje:

Bocssss elírtam!!!!!!!(: 1hiba nagy cucc:p amúgy meg szeretek "pcsa" lenni xD pff a te helyesírásod is jó de nyugodtam ugass ;) és honnan veszed hogy anorexiás vagyok,mi van ha 200kg vagyok és abból akarok fogyni?

Amúgy meg tényleg tanulok bioszt de ott (sajnos) nem azt tanítják,hogy mivel lehet fogyni!

2008. dec. 17. 20:11
 18/34 anonim ***** válasza:
45%
Tudom, nem ide tartozik, de olyan nincs, hogy nincs a gépen hosszú í. :D Legfeljebb te nem tudod beállítani. :D
2008. dec. 17. 20:27
 19/34 anonim ***** válasza:
51%

Hát szívem, akkor olvasd vissza az előzőket. Khm.. idéznék:

"le-e megy"

"amúgy a kérdés nem az volt hogy szaporodjak-e vagy sem? ;)"

kérőjellel a végén? hát gratulálok.

"tudd"

Amúgy képzeld azért nem írtam "i"-t, mert a szűrőn nem megy át úgy a szó tudtommal :)

Szövegértelmezésed meg perfekt :D Szóval most szépen elolvasod az előző válaszomat, és aztán nyekegsz :)

Jó fürdőzést és fogyást :))

2008. dec. 17. 20:32
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nem fogsz fogyni a forro vizben, inkabb jobban teszed hogyha futsz mindennap csupan 30 kemeny percet!

A kerdesedet pedig a humor rovatba szantad, nem?

2008. dec. 17. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!