Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha forró vízben fürdök, úgy...

Ha forró vízben fürdök, úgy égetem a zsírt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 18:07
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
92%

Persze. Megoldvad és kifolyik a füleden.

Komolyan, szerinted ha forró vízben égetni lehetne, akkor lenne ennyi túlsúlyos ember? Ne úgy képzeld el, mint a főzésre használatos zsírt, amit beteszel a melegre és szétfolyik.

2008. dec. 17. 18:22
 2/34 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam hogy most kilókat fogok fogyni tőle!Hanem ha rendszeresen forró vízben fürdök akkor pár dkg le-e megy?
2008. dec. 17. 18:28
 3/34 anonim ***** válasza:
86%
Ha elég forró a víz, a csontodig lemehet minden. De vannak szerintem kevésbé drasztikus és fájdalmas módszerek is.
2008. dec. 17. 18:48
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy forró vízben fürdesz, a zsírszövetedből egy grammot sem fogsz fogyni értsd meg. ha utána mérlegre állnál és azt látnád, hogy pár dekával kevesebbet mutat, az attól lenne, hogy a fürdővíz magas hője miatt folyadékot (vizet és nem zsírt) veszett a szervezeted.
2008. dec. 17. 18:49
 5/34 anonim válasza:
89%
Nem hiszem hogy fogyni fogsz tőle, de a pár dkg-mal meg amúgy sem mész semmire. Ha lány vagy akkor egyébként sem ajánlatos minden nap álló vízben fürdeni mert könnyen összeszedhetsz pl.egy hüvelygombát(nekem a nőgyógyász mondta).
2008. dec. 17. 18:49
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ellenkezőleg, még kevésbé égeted a zsírt, mert akkor a szervezetednek nem kell fűtenie saját magát, (lévén van külső hőforrása), ergó kevesebb energiát használ fel.
2008. dec. 17. 19:01
 7/34 anonim ***** válasza:
97%
ergó csukd magadra a fagyasztóládát és vacogj, az izommunka-->fogysz:)
2008. dec. 17. 19:22
 8/34 anonim ***** válasza:
53%
Nem használ sajnos. De kérlek ne szaparodj! Ilyen buta embereknek nem szabad gyereket szülni. Ha hős akarsz lenni és jóra akarod használni az életed akkor ne szaparodj! Inkább égesd a zsírt a forró kádban:D:D
2008. dec. 17. 19:29
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Előzőnek: mi a fene az a szaparodás?
2008. dec. 17. 19:32
 10/34 A kérdező kommentje:
hát te nagyon okos lehetsz csak mellette elég bunkó is...szóval neked sem kéne szaporodnod!És 16 évesen még nem áll szándékomban szaporodni,amúgy a kérdés nem az volt hogy szaporodjak-e vagy sem? ;) IMÁDOM az ilyen embereket<3 xD KRETÉN!!!!!!
2008. dec. 17. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!