Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen féle mozgást ajánlanáto...

Milyen féle mozgást ajánlanátok a hasi zsír elégetésére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, 160 centi és 50 kiló. Szeretnék egy kicsivel laposabb hasat, esetleg hasizomzatot építeni. Milyen edzésformákat tudnátok ajánlani? :)

2022. márc. 27. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nincs ilyen.
2022. márc. 27. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Lehet diétáznod is kellene, mert az segít, hogy valóban lemenjen a szír, de minimálisan, mert nincs szerintem sok felesleged. Ne éheztesd magad, csak hagyd el kicsit az édességeket, üdítőket, a kenyeret,több zöldség, gyümölcs inkább ha éhes vagy. Jó idő van, biciklizés szerintem az egyik legjobb égetés. Otthon meg érdemes hasra edzeni az izmok miatt, én Cloe Ting YouTube videója alapján edzettem, ezek ingyenesek és ott sokat hasazik. Először kicsit nehéz lesz, meg több idő elérni, de ne add fel. :)
2022. márc. 27. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
Az előző vagyok, azt hozzá fűzném, hogy nekünk lányoknak azért könnyebb hasra edzeni, mert nem oda rakódik le a zsír először, nekünk inkább fenékre.
2022. márc. 27. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogysz, mindenhol fogyni fogsz!
2022. márc. 27. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Hasra edzeni lehet, akkor az itmok fognak erősödni, de ettől még nagyobbnak is látszódhst a hasad. Ha nem fogysz, nem fog lemenni a has sem, csak hasra edzéstől.
2022. márc. 27. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak rossz a tartásod ezért dülled ki a hasad. Tartásjavítás segíthet.
2022. márc. 28. 11:14
 7/7 anonim válasza:

Nincs olyan, hogy csak hasról fogsz!

Ha a szervezeted elkezdi égetni a zsírt, akkor mindenhonnan... Ha izmos hasat szeretnél először fogyj le és utána állj neki izomzatot építeni megfelelő fehérjedús étrenddel és edzéssel.

2022. máj. 7. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!