Hogyan lehetne a belső combom vékonyabb?
Aki ért hozzá, hogyan lehetne felül a belső combom vékonyabb edzéssel? Kinézetre se valami szép hogy összeér felül, de a problémám inkább az hogy amikor sétálok és összér nagyon zavar és fáj ahogy kidörzsöli. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
16L (lovagolok heti 5-ször versenyszerűen)
A hivatásos influenszerek photoshopot használnak.
A "fáj ahogy kidörzsöli"-t azért nem hiszem el, mert az enyém is összeér, de csak akkor dörzsöli ki, ha nem megfelelő anyagú sortot vagy nadrágot vettem fel.
Igaz, én nem akarok trendi lenni, en csak saját magamnak akarok megfelelni.
Amúgy én is lovagoltam, heti 7x, időnként versenyen is indultunk, amíg a fiaim még nem születtek. De nekünk jó, ha 2-3 hetente egyszer volt versenyünk. Melyik lovas sportágban versenyzel, ahol heti 5x van verseny? 🙂
5
Én sem hordok nyáron nadrágot. De szoknyában és harisnya nélkül sem dörzsöli ki a combom a másik combomat, pedig konkrétan x lábam is van van egy kicsit.
Kérdező, befizethetsz egy plasztikai műtétre (majdnem egy lakás ára), vagy befizethetsz egy hisztikezelő terápiára. A genetikai adottságaidat ugyanis nem tudod megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!