W-loss vélemény?
Figyelt kérdés
Ha igen mik a tapasztalatok most olvastam és nekem tetszik a leírtak de előbb rá kérdek2022. márc. 24. 16:06
1/8 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy számomra még mindig sokkoló, mennyi ember képes ilyen szarokat megvenni ahelyett hogy változtatna. Rengeteg pénzt beleölnek ezekbe a vackokba csak ne kelljen megdolgozni a sikerért.
De persze ha neked tetszik, hajrá! Mindenkinek szíve joga eldönteni mit csinál magával.
2/8 anonim válasza:
Nincs csodaszer.
Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, fogysz. Ha többet, hízol.
3/8 anonim válasza:
Kérdező, mi tetszik benne? Mármint elhiszed, hogy ha ezt szeded, akkor lefogysz? Komolyan kérdezem.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát ami tetszik benne az amit írnak de tudom írni bár mit lehet ...
2022. márc. 24. 19:32
5/8 anonim válasza:
Ez mekkora egy tudománytalan aljas átbszás :D jót röhögtem az oldalon, nyilvánvaló kamu, idióta az is, aki bedől neki.
6/8 anonim válasza:
Klasszikus kamu, meg sem erőltették magukat, pont olyan az oldal, mint a többi.
7/8 Eva Csengeri válasza:
Mindenkinek szólok-most mindegy, ki hiszi, kinem-, hogy a szer bogár, osszetevője kozottvittva TEOFILLIN és a TEOBROMIN, mindkettő erős szívritmus növelő!
8/8 Eva Csengeri válasza:
Elnézést a hibákért. Tudja valaki, hogyan lehet javítani elküldés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!