Mit tegyek? 22/L
Sziasztok. Segítsetek, kérlek, mert tanácstalan vagyok. 22 éves vagyok 160 cm és 108 kg (minden 2. héten szoktam méretkezni.) Novembertől kezdtem a diétát és az edzést, ekkor voltam 125 kg. Most jön a csavar. Heti 6x megyek terembe és minden nap ilyenkor 600-700 kalóriát égetek. Napi 700-800 kalóriát eszek (nem érzem éhesnek magam) és 3-4 liter vizet iszok. Tudom, hogy nagyon kevés ez a kalóriabevitel, de hirtelen megállt a fogyásom. Nem értem mi történhetett. Az elején többet ettem és kevesebbet is voltam terembe, mégis minden szuper volt, csak úgy mentek le a kg-ok, annyira boldog voltam... Mióta megállt ez az egész, azóta vittem le a bevitt kalóriák számát és azóta járok gyakrabban terembe. Mikor próbáltam többet enni és inni (mivel az elején alig volt meg a 2 liter naponta), akkor híztam.
Mit csináljak? Segítsetek, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!