Hány kilónak tippeltek kép alapján?
Jelenleg így nézek ki, ha lehet légyszi mellőzzétek a negatív kommenteket. 177 cm vagyok.
#43: #42 vagyok, és a #30 is pont én vagyok :) A hozzászólásom után le is írtam, hogy mire értettem. Én tök formátlan voltam túlsúlyosan is, lefogytam egészséges súlyra, és ugyanígy nincs semmi formám. Vagyis van, hisz a téglalap/oszlop is egy forma ha úgy tetszik 🤣
A kérdezőn látszik, hogy a nagy súlyfeleseg ellenére van egy nőies formája, vékony a dereka, széles a csípője, van melle, klasszikus homokóra alkat, ami szerintem a legszerencsésebb. Írtam is, hogy a fogyás után bomba alakja lesz.
Attól még hogy valakin nincs sok felesleg és felteszi ide a képét, nem fog jól kinézni, és tök felesleges agyonajnározni, csak azért, mert kilogrammra oké a teste.
Az alak adott, ezt dicsérték meg, ez nem a kerdező érdeme.
Teny, hogy van rsjtad 30-40 kiló plusz, ezt nem dicsérjük, de fogyas után jobb egy homokóra alkat mint egy szögletes pl .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!